Gratis Coca-Cola Zero Sugar 1L
Thuisleven.com > Geld Terug Acties > Gratis Coca-Cola Zero Sugar

Gratis Coca-Cola Zero Sugar

De Terugbetaal Actie Coca‑Cola Zero Sugar is geldig bij aankoop van een Coca‑Cola Zero Sugar 1L PET verpakking gekocht in een supermarkt in Nederland, dus niet online.

Specifieke actievoorwaarden

Het bedrag op de kassabon wordt vergoed tot 1.95 EUR. De actie loopt van maandag 1 oktober t/m 31 december 2021.

Website

Via Coca-Cola actievoorwaarden en de Tikkie link of https://tikkie.me/cashback-brands/cocacola-zero-voucher-01102021.
Je kunt nu ook een gratis blikje Coca- Cola Zero Sugar Zero Caffeine halen.

Mocht je een aanvulling hebben op deze actie dan horen wij dat graag in een reactie onder dit artikel.

Nog meer gratis of te sparen

Wij realiseren ons dat (be)sparen erg leuk en verslavend kan zijn. Daarom hebben wij drie categorie-pagina’s aangemaakt die wellicht erg interessant voor jouw kunnen zijn om eens door heen te bladeren:

Heb jij een actie gezien die wij nog niet hebben staan op Thuisleven stuur dan de link door van de betreffende actie, of een foto van de actie die bijvoorbeeld in een boekje staat, naar winnen.thuisleven@gmail.com en je maakt kans op een cadeau(bon). Per kwartaal verloten wij één cadeau(bon) onder alle inzenders

‘Tips en acties van Thuisleven’ op Facebook

Krijg je maar niet genoeg van al deze leuke acties wordt dan lid van onze Facebook community: ‘Tips en acties van Thuisleven’. Daar delen de leden tips, worden zegels aangeboden en kan je je vragen stellen. Niet alle acties halen onze website, dat geldt zeker voor testers oproepen, dus dat loont zeker de moeite.

Linda Meester

Eigenaar/ vennoot van Thuisleven.com & TuinenBuitenleven.com. Moeder van 3 dochters en gehuwd met een zelfstandig ondernemer.

7 reacties