Thuisleven.com > Geld Terug Acties > Gratis: Chaudfontaine Fusion 1L & 500ML

Gratis: Chaudfontaine Fusion 1L & 500ML

Product: Chaudfontaine Fusion 1L & 500ML

Specifieke actievoorwaarden: 

Koop bij een willekeurige supermarkt of winkel onderweg (bijv. tankstation, treinstation) een Chaudfontaine Fusion 1L of een 500ML, bewaar de kassabon en krijg het aankoopbedrag (exclusief statiegeld) via deze website retour. De actie loopt van 1 augustus 2019 tot en met 15 december 2019 (verlengd). Deelnemers kunnen maximaal 1 maal per huishouden deelnemen aan deze actie. Vul hieronder je gegevens in en vraag het geld terug.

Website: Coca Cola

Aanvullende informatie:

Uiteraard vinden we het leuk om uw mening te horen over dit product. Maar ook informatie als waar u het gevonden heeft kan handig zijn voor onze lezers. Bovendien hebben wij op onze speciale Geld Terug Actie Pagina alle lopende 100% cash back acties, op een rijtje staan. In de categorie ‘Korting & Spaaracties’ bundelen we leuke kortingsacties, spaaracties en gratis dagjes uit. Voor Gratis aan te vragen hebben we een aparte pagina aangemaakt.

Tips en acties van Thuisleven

Op Facebook hebben we een community opgericht. Iedereen mag lid worden van ‘Tips en acties van Thuisleven’. Daar delen de leden tips, worden zegels aangeboden en kan je je vragen stellen. Niet alle acties halen onze Facebookpagina, dat geldt zeker voor testers oproepen, dus dat loont zeker de moeite.

Winnen

Velen handen maken licht werk. En meerdere ogen zien meer, kijk daarom met ons mee naar alle lopende G.T.A.’s. De geld terug acties die 100% gratis zijn, maar nog niet op onze site staan vernemen wij graag van u. Stuur de link door van de betreffende actie, of een foto van de actie die bijvoorbeeld in een boekje staat, naar winnen.thuisleven@gmail.com en je maakt kans op een cadeau(bon). Per kwartaal verloten wij één cadeau(bon) onder alle inzenders

Miranda

Verloofd met Tom en moeder van Daan, Vera, Tim en Iris.
Ik ben dol op koken en bakken. Op Thuisleven zul je dan ook met regelmaat een nieuw recept voorbij zien komen. Verder houd ik van vakantie's, dagje uit, winkelen, de zon, gamen, kinderboeken (voor) lezen en spelletjes spelen/gamen.

Voeg commentaar toe