28 dagen gratis Purina Dentalife
Thuisleven.com > Geld Terug Acties > Gratis 28 sticks Purina Dentalife

Gratis 28 sticks Purina Dentalife

Koop minimaal 28 sticks Purina DentaLife Hond in één aankoop. Meld je aan en doe mee aan het 28 dagen programma om de product uit te testen. Je ontvangt gedurende 28 dagen drie e-mails met tips & tricks over het product en vult aan het einde een review voor ons in.

Specifieke actievoorwaarden

De Actie loopt van 04-10-2021 tot en met uiterlijk 14-11-2021. Het is een OP=OP actie met beperkt aantal cashbacks, dus het kan zijn dat de actie voortijdig eindigt.
Het 28 dagen programma houdt in dat deelnemers een aantal verpakkingen DentaLife hond product in de winkel kopen. (minimaal 28 sticks) Het retour bedrag is afhankelijk van het aangekochte Actieproduct en is als volgt vastgesteld:

  • 4x Purina DentaLife Small 115g t.w.v. € 6,36;
  • 2x Purina DentaLife Small Maxipack 345g t.w.v. € 7,98;
  • 6x Purina DentaLife Medium 115g t.w.v. € 9,54;
  • 2x Purina DentaLife Medium Maxipack 345g t.w.v. € 7,98;
  • 7x Purina DentaLife Large 142g t.w.v. € 11,13;
  • 3x Purina DentaLife Large Maxipack 425g t.w.v. € 11,97.

Lees meer over Honden handleiding voor bazen of Welk voer is het beste voor jouw hond?

Website

Via Nestlé

Mocht je een aanvulling hebben op deze actie dan horen wij dat graag in een reactie onder dit artikel.

Nog meer gratis of te sparen

Wij realiseren ons dat (be)sparen erg leuk en verslavend kan zijn. Daarom hebben wij drie categorie-pagina’s aangemaakt die wellicht erg interessant voor jouw kunnen zijn om eens door heen te bladeren:

Heb jij een actie gezien die wij nog niet hebben staan op Thuisleven stuur dan de link door van de betreffende actie, of een foto van de actie die bijvoorbeeld in een boekje staat, naar winnen.thuisleven@gmail.com en je maakt kans op een cadeau(bon). Per kwartaal verloten wij één cadeau(bon) onder alle inzenders

Tips en acties op Facebook

Krijg je maar niet genoeg van al deze leuke acties wordt dan lid van onze Facebook community: ‘Tips en acties van Thuisleven’. Daar delen de leden tips, worden zegels aangeboden en kan je je vragen stellen. Niet alle acties halen onze website, dat geldt zeker voor testers oproepen, dus dat loont zeker de moeite.

Linda Meester

Eigenaar/ vennoot van Thuisleven.com & TuinenBuitenleven.com. Moeder van 3 dochters en gehuwd met een zelfstandig ondernemer.

2 reacties