Thuisleven.com > Geld Terug Acties > Niet tevreden, geld terug: Promensil® Menopauze

Niet tevreden, geld terug: Promensil® Menopauze

Product: Promensil® Menopauze

Wat moet je toesturen:

  1. Twee originele verpakkingen of streepjescodes
  2. Originele kassabon(nen)
  3. Het vragenformulier (Promensil-Niet-tevreden-geld-terug)

Raadpleeg de voorwaarden hieronder voor meer informatie.

Specifieke actievoorwaarden:

Deze actie is geldig op Promensil® Extra Sterk, Promensil® Original en Promensil® Post Menopauze mits aangekocht in de periode vanaf 1 februari 2015 in Nederland. Deze actie is alleen geldig voor personen woonachtig in Nederland en met een Nederlandsbankrekeningnummer. Er mag maar één keer per persoon en per rekeningnummer gebruik gemaakt worden van deze actie. Het product moet binnen 114 dagen na aankoopdatum (100 dagen en 2 weken verzendtijd) bij TS Products zijn ontvangen in de originele verpakking inclusief barcode, samen met het formulier dat u op deze website kunt invullen en uitprinten en de originele aankoopbon. Als uiterste inzenddatum zal de datum van het poststempel gehanteerd worden. Producten ontvangen na 114 dagen worden niet meer in behandeling genomen. Je krijgt binnen 8 weken na ontvangst van het product het volledige aankoopbedrag, zoals vermeld op de aankoopbon, retour. Deze actie is niet geldig i.c.m. andere kortingsacties en/of aanbiedingen. Onvolledige inzendingen (bijv. niet volledig ingevuld formulier) worden niet in behandeling genomen. Verzendkosten zijn voor rekening van de consument. TS Products heeft het recht de actie voortijdig te beëindigen en/of de actievoorwaarden aan te passen.

Website: Link

Aanvullende informatie:
Uiteraard vinden we het leuk om uw mening te horen over dit product. Maar ook informatie als waar u het gevonden heeft kan handig zijn voor onze lezers. Bovendien hebben wij op onze speciale Korting & Spaaractie’s (inclusief Geld Terug Acties) alle lopende Geld Terug Acties, maar ook kortingsacties, op een rijtje staan.

Winnen
Velen handen maken licht werk. En meerdere ogen zien meer, kijk daarom met ons mee naar alle lopende G.T.A.’s. De geld terug acties die 100% gratis zijn, maar nog niet op onze site staan vernemen wij graag van u. Stuur de link door van de betreffende actie, of een foto van de actie die bijvoorbeeld in een boekje staat, en je maakt kans op een cadeau(bon). Per kwartaal verloten wij één cadeau(bon) onder alle deelnemers.

Miranda

Verloofd met Tom en moeder van Daan, Vera, Tim en Iris.
Ik ben dol op koken en bakken. Op Thuisleven zul je dan ook met regelmaat een nieuw recept voorbij zien komen. Verder houd ik van vakantie's, dagje uit, winkelen, de zon, gamen, kinderboeken (voor) lezen en spelletjes spelen/gamen.

Voeg commentaar toe