MoestuinMaatjes
Thuisleven.com > Spaaracties > Gratis MoestuinMaatjes sparen

Gratis MoestuinMaatjes sparen

Spaar bij Albert Heijn voor MoestuinMaatjes en begin eenvoudig je eigen moestuin. Wist je dat bloemen, planten en insecten echte samenwerkers zijn? Ze hebben elkaar nodig. Daarom hebben we dit jaar de moestuintjes met z’n tweetjes bij elkaar gezet. Dubbel zo leuk dus! Door je moestuin te verzorgen, kom je tegelijkertijd te weten hoe de natuur met elkaar samenwerkt. En dat is beter voor de natuur én voor jou. Spaar alle 15 combinaties.. Je ontvangt ze gratis bij iedere 15 euro.

Specifieke actievoorwaarden: 

Spaar voor MoestuinMaatjes van 6 april t/m 25 april 2021.
Kijk op ivn.nl/moestuin voor leuke extra’s zoals de nieuwe zaaikalender, een tuinplan, gratis (online) cursussen en een podcast.

Lees meer

Lees meer over Eindelijk starten met de moestuintjes incl. tips Moestuinieren met kinderen

Mocht je een aanvulling hebben op deze actie dan horen wij dat graag in een reactie onder dit artikel.

Nog meer gratis of te sparen

Wij realiseren ons dat (be)sparen erg leuk en verslavend kan zijn. Daarom hebben wij drie categorie-pagina’s aangemaakt die wellicht erg interessant voor jouw kunnen zijn om eens door heen te bladeren:

 • Geld terug acties; Hier vind je de lopende en verlopen geld terug acties.
 • Gratis aan te vragen; Van babydozen tot en met boeken.
 • Spaaracties; Eens in de zo’n tijd komen de supermarkten (en andere winkels) weer aan met een leuke spaaractie.

Heb jij een actie gezien die wij nog niet hebben staan op Thuisleven stuur dan de link door van de betreffende actie, of een foto van de actie die bijvoorbeeld in een boekje staat, naar winnen.thuisleven@gmail.com en je maakt kans op een cadeau(bon). Per kwartaal verloten wij één cadeau(bon) onder alle inzenders

Tips en acties op Facebook

Krijg je maar niet genoeg van al deze leuke acties wordt dan lid van onze Facebook community: ‘Tips en acties van Thuisleven’. Daar delen de leden tips, worden zegels aangeboden en kan je je vragen stellen. Niet alle acties halen onze website, dat geldt zeker voor testers oproepen, dus dat loont zeker de moeite.

Miranda

Eigenaar/vennoot van Thuisleven.com en Tuinenbuitenleven.com.
Verloofd met Tom, moeder van Daan (2004), Vera (2006), Tim (2008), Iris (2010) en Evi (2021).
Ik ben dol op koken en bakken. Op Thuisleven zal je dan ook met regelmaat een nieuw recept voorbij zien komen. Verder houd ik van vakanties, dagjes weg, winkelen, de zon, gamen, kinderboeken (voor) lezen en spelletjes spelen/gamen. In onze vrije tijd steken we onze energie in het klussen en verbouwen van onze woning waar we sinds 2020 wonen.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

6 reacties

 • Zo leuk weer deze actie. De kids (en stiekem ikzelf ook) vinden het altijd fantastisch om het te zien groeien. Het kan ze niet snel genoeg gaan. We hebben inmiddels weer een vensterbank vol.

 • Vorig jaar volle bak gespaard en enkele leuke dingen van gehad. Helaas niet alles goed uitgekomen. Misschien nog een cursusje “groene vingers” volgen. Dit jaar zeker weer wat proberen

 • Leuk…
  Zouden ze dit jaar wat ‘sterker/krachtiger’ zijn ?

  Vind 15 euro veel.
  Zag in de folder geen ‘extra moestuintje’ bij bepaalde producten..