Thuisleven.com > Geld Terug Acties > Gratis: FELIX® Naturally Delicious: van €1,49* voor €0,-

Gratis: FELIX® Naturally Delicious: van €1,49* voor €0,-

Krijg het volledige aankoopbedrag terug van FELIX® Naturally Delicious, gekocht bij Jumbo, PLUS, Hoogvliet, DEEN of Jan Linders.

FELIX® Naturally Delicious snacks zijn gemaakt met hoogwaardige ingrediënten en zonder kleurstoffen. Deze gezonde snacks met hoge kwaliteit kip of zalm als hoofdingrediënt en een speciaal natuurlijk ingrediënt, Catnip of spinazie, zijn een geweldige gelegenheid om samen een liefdevol moment te delen!

Link:

Scoupy

Specifieke actievoorwaarden: 

  • Let op: voor deze actie geldt op=op. Beperkt aantal uit te betalen cashbacks.
  • Alleen geldig op FELIX® Naturally Delicious Rijk aan Kip 8 x 50 gr of FELIX® Naturally Delicious Rijk aan Zalm 8 x 50 gr.
  • Maximaal één deelnemend actieproduct per persoon, gekocht in een Jumbo, PLUS, Hoogvliet, DEEN of Jan Linders-winkel in Nederland.
  • Er kan per kassabon, per rekeningnummer en per persoon maar 1 keer gebruik worden gemaakt van deze geld-terug-actie.

Voor meer actievoorwaarden zie Scoupy.

Mocht je een aanvulling hebben op deze actie dan horen wij dat graag in een reactie onder dit artikel.

Nog meer gratis of te sparen

Wij realiseren ons dat (be)sparen erg leuk en verslavend kan zijn. Daarom hebben wij drie categorie-pagina’s aangemaakt die wellicht erg interessant voor jouw kunnen zijn om eens door heen te bladeren:

  • Geld terug acties; Hier vind je de lopende en verlopen geld terug acties.
  • Gratis aan te vragen; Van babydozen tot en met boeken.
  • Spaaracties; Eens in de zo’n tijd komen de supermarkten (en andere winkels) weer aan met een leuke spaaractie.

Heb jij een actie gezien die wij nog niet hebben staan op Thuisleven stuur dan de link door van de betreffende actie, of een foto van de actie die bijvoorbeeld in een boekje staat, naar winnen.thuisleven@gmail.com en je maakt kans op een cadeau(bon). Per kwartaal verloten wij één cadeau(bon) onder alle inzenders

Tips en acties op Facebook

Krijg je maar niet genoeg van al deze leuke acties wordt dan lid van onze Facebook community: ‘Tips en acties van Thuisleven’. Daar delen de leden tips, worden zegels aangeboden en kan je je vragen stellen. Niet alle acties halen onze website, dat geldt zeker voor testers oproepen, dus dat loont zeker de moeite.

Miranda

Verloofd met Tom, moeder van Daan, Vera, Tim, Iris en Evi.
Ik ben dol op koken en bakken. Op Thuisleven zal je dan ook met regelmaat een nieuw recept voorbij zien komen. Verder houd ik van vakanties, dagje uit, winkelen, de zon, gamen, kinderboeken (voor) lezen en spelletjes spelen/gamen.

Voeg commentaar toe