SpiceM
Thuisleven.com > Sport & Gezondheid > Challenge pakket Gezond & Fit in 14 dagen – SpiceM

Challenge pakket Gezond & Fit in 14 dagen – SpiceM

Al een tijdje gebruik ik de kruidenmixen van SpiceM. SpiceM heeft diverse soorten internationale kruidenmixen in het assortiment uit; Griekenland, Thailand, Frankrijk, Mexico, Marokko, USA, India en Italië. Ze kruidenmixen zijn vrij van extra zout, vet en suiker. Bovendien bevatten de kruidenmixen geen pepers en is het zeer geschikt voor moeders die borstvoeding geven en voor kleine kinderen. Of voor iedereen die gewoon niet van pittig houdt. Houd je wel van pittig? Dan kun je de kruidenmix SpiceM Up! aan je gerecht toevoegen. Voor de zoete variant is er de SpiceM Sweet.

Op mijn eigen blog Puntsgewijs deelde ik al een aantal recepten waar ik gebruik maak van de kruidenmixen van SpiceM. Die recepten kunt u hier lezen en er zullen er zeker nog meer volgen.

SpiceM

Challenge pakket Gezond & Fit in 14 dagen

Op de site van SpiceM kun je je ook aanmelden voor de challenge Gezond & Fit in 14 dagen. Omdat ik nog lang niet alle soorten kruidenmixen thuis heb, vond ik dit een mooie gelegenheid om de challenge pakket te bestellen en hieraan mee te doen, om zo ook alle soorten kruidenmixen te proberen. Voor € 12,95 bestelde ik het pakket en vandaag ontving ik het volgende in huis:
– 10 verschillende proefzakjes met de kruidenmixen. Van alle soorten dus één zakje.
– een speciaal verrassingszakje voor de foodchallenge
– 2 proefzakjes met thee van Nicole’s Choice (van Nicole’s Choice heeft u al eerder reviews kunnen lezen).
Per mail ontvang je:
– Een boodschappenlijstje
– Een e-book met 14 volledige dagmenu’s
– Elke dag een tip met een oefening voor ontspanning, fitheid of stof tot nadenken
– Toegang tot de SpiceM Challenge facebook-groep om tips, tricks & voortgang te delen

SpiceM

Voordelen

Wat zijn de voordelen van het meedoen met deze challenge?
– Een lekker gevarieerd menu, 2 weten niet nadenken wat je vandaag eens op tafel moet zetten
– Je leert nieuwe smaken en nieuwe gerechten kennen
– Je voelt je fitter, je zit lekkerder in je vel en je krijgt een beter humeur
– Je immuunsysteem wordt beter

Aanmelden

Vind je het – net als ik – ook leuk om mee te doen met deze challenge? Je kunt je hier nog aanmelding. De challenge begint op 15 februari. De kosten van deze challenge zijn € 12,95 inclusief verzendkosten en daarvoor ontvang je al het bovenstaande!

Je kunt op SpiceM ook de kruidenmixen bestellen. Voor € 3,95 ontvang je een grote zak van 250 ml waar je echt wel eventjes mee doet, dus je krijgt echt waar voor je geld. Bovendien past bij een bestelling van max. 4 zakjes het pakketje door de brievenbus wat dan ook weer verzendkosten scheelt.

Ik ben dus heel benieuwd naar deze challenge en wat het mij zal brengen. Na afloop van de challenge zal ik nog een blog schrijven wat ik ervan vond. En doet u ook mee?

gastbloggerthuisleven

1 reactie

  • Dit zal zeker voor veel variatie zorgen en handig dat je ook dagmenu’s krijgt 😀 wat ik vooral een pluspunt vind is dat je met deze kruiden gewoon borstvoeding mag geven.