Ik drink heel graag thee, het liefst losse thee in de lekkerste smaakvariaties. Ik ging altijd naar stad om lekker losse thee te kopen, maar tot mijn vreugde kreeg een winkel in het dorp de losse thee van Bams. Ik had nog nooit gehoord van Thee van Bams dus even googlen. Daar kwam ik erachter dat ze enorm veel verschillende smaken thee heeft. Mijn hart maakte een vreugde dansje. Ze heeft zoveel smaken, ik word er gewoon dorstig van!

Thee soorten van Bams

  • Losse kruiden
  • Groene thee
  • zwarte thee
  • witte thee
  • Rooibos thee
  • fruit thee
  • kruiden thee

Deze 7 categorieën hebben allemaal verschillende smaken. Ze hebben bijzondere namen of zijn voor bijzondere momenten zoals Valentines day, ’t kraamtheetje, de liefste juffen of Summertime.  Ik kon erg moeilijk kiezen. De keuze was in zoverre makkelijk dat ik geen fan ben van zwarte thee varianten,  die vielen dus af. Maar ja welke thee ga je kopen, als je ziet dat er circa 80 smaken zijn.

Proefpakketje

En daar was de uitkomst, je kan een proefpakketje kopen. Je kan zelf een proefpakketje samen stellen met drie smaken. Je krijgt dan 3 x een gevulde theezakje en kan je proeven, de kosten zijn €1. Of je kiest voor proefpakket seizoensselectie. Je krijgt dan drie zakjes van 20 gram (goed voor 6 a 7 kopjes thee) met 20 T-sac filters erbij. Kosten €7.95 gratis verzenden.
Bij de webwinkel van Thee van Bams kan je ook handige thee accessoires kopen.

Thee accessoires

Ze verkoopt een theezeef, maar ook de T-sac theefilter en het maatschepje daarvoor. Ik gebruik zelf de T-sac theefilters omdat ik het prettig vind als er mensen bij mij theedrinken dat ze een theezakje hebben en niet hun theezeefje leeg hoeven te kloppen als ze een ander smaakje willen.
Ook verkoopt ze dienbladen waar de leuke blikjes in kunnen staan.Zo kan je het mooi presenteren op tafel.
Je kan de thee kopen in drie verschillende verpakkingen. Je koopt het in een lief blikje (15a20 gr) of een navulverpakking, die heb je in 2 formaten, namelijk 50 of 100 gram.

Mijn Bestelling

Ik had een proefpakketje besteld met drie verschillende soorten thee voor €1. Nadat ik had betaald via ideaal kreeg ik al snel een bevestiging en dat het pakketje was opgestuurd. De dag erna zat het in de brievenbus. De thee was goed verpakt en er zat keurig een briefje bij met welke smaak erin zat.  Het proeven kon beginnen. Volgens mij is de insteek dat je 1 kop thee van het zakje kan zetten maar ik kon er 3 koppen mee doen, maar ik zet ook niet hele sterke thee. Dus misschien is dat niet zo’n goede maatstaf. Maar ik heb genoten van de thee. En ik ga zeker nog vaker bestellen!

Ik ben fan! Als ik nog een smaaktip mag geven, Engeltjes thee en Mevr. Kaktus zijn hier momenteel favoriet.

Lees ook:

Drinken jullie ook graag thee? En welke smaken dan?

Geverifieerd door ExactMetrics