Hypotheek Advies helpt je met je zoektocht naar het ultieme droomhuis. Zij helpen je graag met het verkrijgen van een onafhankelijk hypotheekadvies van één van de bij hen aangesloten hypotheekadviseurs. En wat doen die hypotheekadviseurs eigenlijk nog meer?

Hypotheekadviseurs

De bijna 400 aangesloten hypotheekadviseurs van HypotheekAdvies.nl werken onafhankelijk van de verschillende geldverstrekkers in Nederland. Zo zal uit alle opties het beste alternatief gekozen worden voor jouw specifieke situatie. En dit advies is niet gekleurd door een commerciële band zoals het ultieme voorbeeld van “Wij van WC Eend…” aangeeft. Dat is erg prettig want hoe vaak sluit je nou een hypotheek af in je leven? En omdat er zoveel onafhankelijke hypotheekadviseurs zijn aangesloten bij Hypotheek Advies is er altijd wel een kantoor in je buurt.

Mijn eerste hypotheek

Het afsluiten van mijn eerste hypotheek is erg prettig verlopen. Ik wilde samen met mijn broer een flat kopen, maar eerst wilden we weten hoeveel we samen te besteden hadden. Ik als student met een goede bijbaan en hij met een vast contract. Het klikte goed met de hypotheekadviseur, hij dacht echt met ons mee. Als dat niet het geval was geweest dan hadden we gemakkelijk een andere kunnen kiezen. Achteraf bezien sloeg het advies op maat de spijker op zijn kop. Ik wilde graag de nadruk op aflossen en hij wilde meer risico nemen door middel van beleggingen. Pas toen wij wisten wat we te besteden hadden, gingen we op zoek naar een appartement. Dat was toen iets eenvoudiger dan nu in deze overspannen woningmarkt. Tegenwoordig zijn ook de verschillende soorten hypotheekvormen meer aan banden gelegd. Ik zou er als ervaringsdeskundige toch geen raad meer mee weten.

Hypotheek Advies

Als overkoepelend orgaan verbindt Hypotheek Advies de verschillende aangesloten hypotheekadviseurs met de hypotheek-zoekers. Deze dienst is kosteloos, de hypotheekadviseur draagt na het afsluiten van een hypotheek een gedeelte af. Iedere adviseur heeft een persoonlijke profielpagina en het eerste geplande gesprek is gratis. Door het invullen van de checklist ga je beter voorbereid het gesprek in. Aan bod zal komen of je beter kunt kopen of huren, in nieuwbouw of bestaande bouw en welke hypotheekvorm het beste bij je past. De voorwaarden en kosten van de extra zekerheid door de Nationale Hypotheek Garantie zullen op een rij gezet worden.
Ook het aanpassen of oversluiten van een bestaande hypotheek behoort tot de mogelijkheden. En vergeet je bij het plannen van een afspraak niet te vragen naar het tarief van deze hypotheekadviseur. Dan weet je precies waar je aan toe bent.

Lees ook:

Heb jij ervaring met een hypotheekadviseur?

Bron afbeelding: Pixabay

Geverifieerd door ExactMetrics