Selecteer een pagina

Dit lijkt me nou echt iets voor mij om bikiniproof de zomer in te gaan. Een test voor Thuisleven met deze afslankproducten past echt bij mij. Na twee dagen wordt er een mooi pakket aan de deur afgeleverd.

Biolys theecapsules voor het Nespresso®  automaat

Na de feestdagen en enkele verjaardagen in januari ben ik niet zo in shape. Nu is dat al langere tijd zo sinds ik een vijftig plusser ben geworden. De Biolys capsules waar je in je Nespresso®  apparaat eenvoudig een kruidenthee kunt maken spreken mij erg aan. Naast de slankheidsdrank is er ook een goede nacht drank, makkelijker bikiniproof de zomer in gaan kan haast niet. Door mijn leeftijd maak ik ook korte nachten, dus ook deze capsule probeer ik graag. Met een natuurlijk product beter slapen is dat niet wat iedere vijftigplusser wil? Verder heb ik nog de winterdrank geproeft en de capsule die een lichte spijsvertering belooft.

De capsules worden geleverd in een aantrekkelijke verpakking en ruiken heerlijk. In de doorzichtige capsule zie ik de kruiden zitten. Ze doen mij denken aan kamillethee. Achter op de doos kun je per capsule de samenstelling zien. Zo lees ik dat er lemongras en zoethoutwortel in de slankheidsdrank zit. Ik ontdek alleen natuurlijke toevoegingen. Voor een vijftigplusser is de tekst op de doos wel erg klein. Per capsule is ook aangegeven of deze geschikt is voor kinderen en zwangeren. De slankheidsdrank is voor 6+. De andere capsules mogen vanaf drie jaar genuttigd worden. Deze leeftijd is evenals de geschiktheid voor vrouwen die borstvoeding geven of zwanger zijn, met een symbool aangegeven. Op de binnenkant van de doos staan bij de capsule de belangrijkste smaakmakers aangegeven.

Biolys capules voor slankheid, doorslapen en een lichte spijsvertering ga je bikiniproof de zomer in.

Ik test allereerst de slankheidscapsule. En ik lees dat dit een groene thee is met hibiscus en mandarijn. Ik spoel eerst mijn Nespresso®  apparaat alvorens de plastic capsule er in te doen. De thee ruikt heerlijk en is roodachtig van kleur. Ik had een lichtere thee verwacht. Ik heb de ruimste cup water ingesteld. De thee smaakt heerlijk en is goed warm. Suiker is niet nodig. Deze thee heeft de lekkerste smaak wat mij betreft. Dat komt vast omdat deze mij slankheid belooft. De hoeveelheid die ik genuttigd heb bij de test liet mijn gewicht niet afnemen. Dit kan ook door het koekje komen dat ik er bij deed… Mij is niet duidelijk geworden hoe ik de thee moet inzetten om af te slanken.
Toen ik verkouden was gaf de thijm, eucalyptus,munt ,citroen capsule mij verlichting. Mijn pleegkindje van 4 kon de drank niet waarderen. Ik denk dat kinderen die niet gewend zijn om thee te drinken en deze thee te sterk vinden.
Een stukje slanker en met open luchtwegen testte ik ook nog de variant om door te slapen. Ik heb deze thee drie avonden gemaakt en sliep makkelijk in. De passiebloem met lindebloesem en oranjebloesem is ook een favoriet van mij. De geur is heerlijk en deed mij in de relaxmodus omen. Tot slot probeerde ik na een calorierijk etentje de spijsverteringsvariant met menthol, gember en citroen. Kleur en geur werken weer smaak verhogend. Mijn opgeblazen gevoel neemt direct af.

Mijn ervaring met de Biolys capsules

Ik geef dit product een dikke 8. Het is makkelijk in gebruik en belooft een aantal zaken die voor een deel ook uitkomen. Je koop een doosje met tien capsules en ze worden per tien verpakt. Zo kun je dus ook meer bereiken met de slankheidsthee. Er is echt voor ieder wat wils. De producten worden in een discrete verpakking na een dag geleverd zo belooft de site. Tilman geeft mij met zijn biolys capsules een wellness gevoel. Ik zou zeggen allemaal aan de thee en voor mij …slank en uitgerust naar de zomer. Ik ga zeker nog een doosje bestellen.

Lees ook:

Ga jij bikiniproof de zomer in?

*Voor dit artikel heb ik een proefverpakking ontvangen*

Geverifieerd door ExactMetrics