De tijd van koude en donkere dagen is weer aangebroken. Januari is in zicht en dus ook de goede voornemens. De Nintendo Switch maakt bewegen leuk, je hoeft alleen nog maar van de bank af te komen om aan de slag te gaan met deze games. Beweeg op de beat van tophits in de nieuwste game Fitness Boxing 2: Rhythm & Exercise en versla vijanden door fitnessoefeningen uit te voeren in Ring Fit Adventure.

Beweeg en stoot op het ritme!

Fitness Boxing 2: Rhythm & Exercise voor de Nintendo Switch laat je bewegen op de beat van 23 instrumentale tophits. Pak je Joy-Con-controllers en beweeg en stoot op het ritme. Daag jezelf uit met de trainingen, spelstanden en liedjes die deze game biedt.

Kies je trainingspartner…

Kies voor nog meer motivatie een trainingspartner uit. Je kunt Daily Workout en Free Training ook samen spelen. Geef één of twee Joy-Con-contollers aan een huisgenoot en kom samen in beweging. Vergelijk jullie statistieken om elkaar nog meer te motiveren! Als je het eerste deel al hebt gespeeld kun je zelfs je statistieken importeren en je trainingen voortzetten.

Training op maat…

Je hebt keuze uit negen instructeurs om je te helpen door te zetten wanneer het zwaar wordt. Je kunt zelfs het uiterlijk van je instructeur aanpassen en kleding vrijspelen door het behalen van prestaties.
Probeer de gratis demo in de Nintendo eShop!
Ervaar een opwarmer van de volledige game door alvast op drie songs een work-out te doen. Je kunt de gratis demo downloaden in de Nintendo eShop op de Nintendo Switch.

Versla je liever vijanden door te bewegen?

In Ring Fit Adventure ontdek je een uitgestrekte wereld en vecht je tegen vijanden door zelf fitnessoefeningen uit te voeren. Naast het spelen van het avontuur, biedt het spel ook minigames en de mogelijkheid om je eigen work-outs samen te stellen, ongeacht fitnessniveau, doelstellingen en tijdsschema.

Liever je brein aan het werk zetten?

Stel je hersenen op de proef met Dr. Kawashima’s Brain Training voor Nintendo Switch. Daag jezelf uit met zowel klassieke als nieuwe oefeningen! Snel tellen, de krant lezen én bacteriën uitroeien. Het komt allemaal aan bod om jouw hersenen een goede training te geven. Stel zelfs een alarm in om je dagelijkse oefeningen niet te missen.

Gebruik jij je console om te sporten?

Geverifieerd door ExactMetrics