Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Eten en drinken > Koek en snoep > Chocoladebikkels, genieten van je koffie of thee

Chocoladebikkels, genieten van je koffie of thee

Het is een zonnige zondag als wij over de braderie lopen en de kraam van Chocoladebikkels spotten. De vrolijkheid straalt ons tegemoet, net als het enthousiasme van de standhouder: “Wil je een BIKKEL proeven?”

Koker

We kopen een grote koker met Chocoladebikkels en kunnen niet wachten tot koffietijd. We nemen een bikkel uit de koker en ik lees op het bijgevoegde papiertje dat het de ‘Krachtige knetter’ betreft. Ik neem een slok van mijn koffie. Oeps, de volgende keer eerst even laten afkoelen. De bikkel smelt weldra, de chocolade mengt zich met mijn koffie en achter in mijn keel knettert het. Wat een heerlijkheid en weer eens iets anders dan een koekje soppen. De ‘hongerige honing’ nuttig ik met een kop ‘gewone’ thee. In het vervolg laat ik de BIKKEL wel de smaak van mijn thee bepalen.

Chocoladebikkels, genieten van je koffie of thee

Kijkje achter de schermen

Deze smaaksensatie wil ik graag delen met de lezers van Thuisleven en ik benader Chocoladebikkels per mail. Ik krijg al vlot een spontane mail terug en word uitgenodigd voor een kijkje achter de schermen op de plek waar alles is begonnen. In banketbakkerij Veldhuizen te Baarn worden de bikkels nog steeds ambachtelijk bereid. Ik word enthousiast ontvangen met een kopje koffie en een bikkel natuurlijk. Ze groeien achter de winkel wel uit zijn vestje. Blijkt dat naast het draaien van de banketbakkerij en het vervaardigen van maar liefst veertig verschillende soorten Chocoladebikkels, ze ook nog eens erg actief zijn in het steunen (en sponsoren) van Goede Doelen.

Chocoladebikkels, genieten van je koffie of thee

Chocoladebikkels komt naar je toe

Zo stonden de Chocoladebikkels in de afgelopen weken nog fanatiek aan te moedigen bij de Bart’s Media Run. Om alle Bikkels van de Bart de Graaf Foundation een hart onder de riem te steken. Ook brengen ze de Chocoladebikkels aan de man op verschillende beurzen en braderieën. En zijn de Chocoladebikkels al in bijna zestig winkels door heel Nederland verkrijgbaar. Niets dan bewondering voor de inzet en bevlogenheid van de bedenker en zijn medewerkers. In de banketbakkerij wordt een complete hoek bezet door de bikkels. De origine Chocoladebikkels zijn gemaakt van chocolade van over de hele wereld, uit het land van herkomst. Dit i.t.t. de veertig smaken Chocoladebikkels, waar er trouwens drie suikerarm van zijn. Alle bikkels zijn los verkrijgbaar of in kokers, ook zijn er toepasselijke doosjes samen te stellen.

Lees ook:

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

76 reacties

 • Hnmmm.. Chocolade net als iedere vrouw, ben ook ik DOl op chocolade en daarom zou ik deze héérlijke Chocoladebikkels willen testen… de smaal waar ik het meeste naar benieuwd ben?

  Buitengewone Butterscotch

  Hmmmmmm… jammie 🙂 🙂 🙂

 • Woeste Walnoot lijkt me heerlijk!
  Onder het berichtje op Facebook zal ik mijn vriendin Hyacint taggen, die is net zo gek op chocola als ik.

 • Wat een mooie, heerlijke uitvinding. En zo mooi gemaakt. Hoelang duurt het nog tot Vaderdag? Ik kan niet wachten.
  Graag voor mijn schoonvader de Warrige Whisky. Maar wij drinken niet uit de fles maar uit een glas. We drinken er samen eentje op dat we weer een Vaderdag mee mogen maken. Proost op het leven en chocolade.

 • Het spreekwoord; ‘De liefde van de man gaat door de maag’. Die geldt echt voor mijn vader. Wat houdt die man van snoepen. Ik zou het dus ook een leuk cadeautje voor hem vinden voor vaderdag. Zelf ben ik gek op karamel dus ik zou zelf graag klunzige karamel willen proberen.

 • Bazige banaan
  Lijkt me
  Lekker voor mijn mannetje die de kids altijd op hun plek weet te zetten als ze niet luisteren maar daarnaast ook supergek is met ze

 • Wat een geweldige actie ! Knorrige koffie graag voor mijn schoonvader.Het zal leuk zijn om mijn schoonvader eens in het zonnetje te zetten. Hij verdient om verwend te worden. Hij is een harde werker, behulpzaam ,heel grappig , heel vriendelijk en staat altijd voor iedereen klaar . Het zou heel erg leuk zijn om dit lekkere cadeau voor mijn schoonvader te winnen. Ik ga heel hard duimen .

 • Hij zegt altijd dat hij zijn koffie gewoon ‘met koffie’ wil, dus knorrige koffie lijkt me geschikt ;-). Warrige whiskey gaat er vast ook wel in.

 • Super leuk, nog nooit gezien!! Dat is wel echt een origineel cadeau voor de vaders, leuk 🙂
  Mijn vader is gek op biertjes, dus ik zou de smaak beter bier voor hem uitkiezen!

 • Nog nooit gezien of van gehoord, maar het lijk me heerlijk, ik hou van thee en van chocolade, zou het graag willen proeven 🙂

  Groetjes van,
  Anneliese de Waal

 • Super leuke winactie! Ik denk dat mijn vader er super blij mee zou zijn. Ik denk dat mijn vader roemruchtige rum lekker zou vinden. Mij lijkt prima passie heerlijk! Ik had nog nooit van bikkels gehoord, maar echt super leuk!

 • Wat een bijzondere combinaties. Mij lijkt Arriba extra bijzonder, maar mijn vader is vast voor de Warrige Whiskey

 • Wow, wat geweldig leuk, al die gekke namen voor die chocoladebikkels.
  De Pientere Peer, Aandoenlijke Ananas, Woeste Walnoot, Warrige Whiskey, Juichende Yuzu, Krachtige Knetter, Vrolijke Vanille en Bazige Banaan. Ik ben gek op banaan!
  Ze lekker in je mond laten smelten samen met een slok koffie. Heel apart..
  Had er nog nooit van gehoord. Zou het mijn man graag eens laten proberen en mijzelf niet vergeten, natuurlijk.
  Graag doe ik mee met deze winactie.
  Ik hoor nu: Mijn man heeft wel zin aan de Pientere Peer, omdat hij zichzelf ook een Pientere Peer vindt.

 • Voor mijn vader die wel van een smaakje in de chocolade houdt zou ik denk ik kiezen voor de roemruchtige rum of wordt het toch drop.

 • Klasse kaneel, Knorrige koffie, Kleurige kers, Prima passie, Roemruchtige rum, Amazing Amaretto….eigenlijk zou ik ze het liefst allemaal een keertje proeven, ze lijken me sensationeel! Maar dan wel samen met mijn eigen bikkel, want dat verdient hij echt, voor vaderdag maar ook zomaar, omdat hij zo lief is!

 • Wat origineel en lekker is dit. Van de Amazing Amaretto zou ik graag willen smikkelen en ik weet zeker dat mijn vader dit graag voor Vaderdag cadeau zou willen krijgen.

 • Heb er wel eens over gehoord maar nooit geproefd! En ja op chocolade is hij dol op..hoop dat ik er dan ook een kan proeven..haha en deze mmmmm Ambachtelijke advocaat lijkt me heerlijk om dat ik graag advocaat lust..

 • De fruitige framboos lijkt me superrrr lekker… 😉 Ik ben verslaafd aan chocolade en als het in huis is, snoep ik er ’s nachts van

 • Hee, nou zeg, wat een heerlijkheid in een wel heel bijzonder jasje!
  Zou zelf graag voor de gracieuze grapefruit gaan; maar de krachtige knetter zou ik aan mijn vader geven! haha!

 • De Woeste Walnoot / Kolossale kokos / Klunzige karamel lijken me heerlijk om aan mijn vader te geven.

 • Chocolaaaaaaa, ja dat is wel echt mijn verslaving!!! Mij lijkt de Java smaak errug lekker, Vanille, boter, rijpe abrikozen ….. hmmmmmmmmmmm dat klinkt ZOOO ontzettend goed!!!! 🙂 🙂 🙂

  Groetjes Fenny

 • Hmmm, alles is heerlijk en vast super lekker..maar ik denk dat Papua Nieuw Guinea 70% cacao het best in de smaak zal vallen bij vaders..

 • Hmmm, alles is heerlijk en vast super lekker..maar ik denk dat Papua Nieuw Guinea 70% cacao het best in de smaak zal vallen bij vaders..

 • Hmmm, alles is heerlijk en vast super lekker..maar ik denk dat Papua Nieuw Guinea het best in de smaak zal vallen bij vaders..

 • Kiezen is bijna niet te doen want het liefste wil ik ze allemaal proeven! Maar als er dan écht gekozen moet worden de kolossale kokos of de klunzige karamel. Het lijkt me geweldig in combinatie met koffie!

 • Mmm, dat lijkt me lekker vooral de woeste walnoot.
  Ik die graag mee aan deze heerlijke actie.
  En volg je via alle 4 de social media kanalen

 • Ik zou heel graag deze BIKKELS willen proeven. Als eerste zou ik de kolossale kokos willen proeven, die lijkt mij heerlijk maar mijn man gaat voor de knorrige koffie.

 • Lijken me super lekker, ik kan moeilijk kiezen uit de Magische mint, Kolossale kokos, Adembenemende anijs, Geweldige gember, Chilly citrus, ambachtelijke advocaat, amazing amaretto en de Klasse kaneel!!

 • Super kado voor vaderdag ! Al hoop ik stiekem dat ik ook mee mag eten 😉 Creepy cola daar zou hij zeker van genieten…

 • amazing amaretto lijkt me wel geweldig. maar mijn zoontje zegt nee mam de creepy cola of de aardige aardbei. we willen graag kans maken.

 • Leuke acie Linda! Modilijk om niet te mogen bijten! Gelukkig hebnje met een pakket twv 17,50 voldoende kansen om te proberen de bikkel te laten smelten 😉
  Ik ga voor ” Adembenemend Anijs” is vast net zo adembenemend als ik 😉

 • Geweldige gember, heerlijk lijkt mij die …. en ik denk dat mijn vader daar ook niet van af zou kunnen blijven! Heerlijk sabbelen op een Bikkel met een kopje koffie …. (en ondertussen natuurlijk jullie site bekijken 🙂 )

 • Ja zeg ik snap dat ze pakketten maken want ik kan ook niet kiezen! Ongelofelijke orange lijkt mij wel ongewoon lekker.

 • Ziet er geweldig uit doe heel graag mee!
  Super chocolade in een koker!
  Heerlijk bij een kopje koffie of thee.

 • Nou daar weet ik iemand wel blij mee te maken! De vader van mijn 3 kinderen. Namens mijn kinderen ( 4, 7 en 12 jaar ) doe ik graag mee omdat ze minderjarig zijn.

 • De knorrige koffie wordt de smaak voor mijn lieve vriend. Want helaas zonder zijn koffie in de ochtend kan hij best wel knorrig zijn…….. 🙂

 • Wauw wat een verscheidenheid aan smaken, de 1 klinkt nog lekkerder dan de ander. De bazige banaan lijkt me wel super lekker.
  Doe graag mee voor mijn vader. Die is deze vaderdag alleen thuis, omdat mijn moeder moet revalideren. Zou hem graag deze lekkere chocolade meebrengen.
  Groetjes Jessica Dorenbos Visser

 • Wat een cool cadeau! Wij doen graag mee voor de papa van Emma, wat wordt dat smullen. De Klunzige karamel past wel bij the occasion ;)!

 • Oeh lekker! Maar dat vind mijn stiefvader ook top! Dus ik doe graag mee voor stiefvaderdag!! Zijn favoriete smaak zou ongetwijfeld warrige whiskey zijn :). Ikzelf ben erg benieuwd naar geweldige gember. Ik vind het zoete en het scherpe in gember altijd een goede combi. Ik denk dat we de bikkels wel zouden delen hoor bij de kopjes koffie en thee. Samen is alles leuker. Behalve die met de Whiskey smaak dan, die is exclusief gereserveerd voor de man des huizes :P.

 • Ooo er zijn echt heel veel smaakjes die we wel eens zouden willen proberen. Ik ga deze keer eerst maar voor woeste walnoot… Papa hier is een echte chocolade fan, een dag geen chocolade is een dag niet geleefd.

 • Ik ken de bikkels nog niet, ben er erg benieuwd naar. Hopelijk deelt mijn eigen bikkel zijn bikkels met mij 😉 Mij lijken de klunzige caramel en kolossale kokos erg lekker, woeste walnoot is wel iets voor mijn bikkel de liefste papa die ik ken.

 • Ik doe heel graag mee! Dan hebben mijn kinderen een superorigineel cadeautje voor hun vader.
  De Magische Mint lijkt mij heel erg lekker. Maar ook anderen klinken goed. En sommigen klinken dan weer niet aantrekkelijk 😉

 • Wow, dit lijkt me echt superlekker. Mocht ik winnen dan zal ik er vast zelf ook wel eentje mogen proeven 🙂 Ik vind de Woeste Walnoot heel aantrekkelijk, maar ook de Knorrige Koffie spreekt me wel aan. Ik volg jullie via Facebook, instagram (liesbeth6701), pinterest en twitter 🙂

 • Bikkels zijn heerlijk! Ik zou ze graag als verrassing voor mijn schatje Dave willen winnen. Hij is een echte bikkel, nu hij voor mij een ons zoontje zorgt omdat ik ziek ben. Misschien wil hij eens een bier bikkel proberen?

 • Mmmmmm! Lijkt mij super lekker. Kan niet kiezen. De fruitsmaakje lijken me interessant, maar ook de speculaas, caramel, drop en knetter lijken me heerlijk. Nu duimen dat ik ze win.

 • Mij lijkt de krachtige knetter wel lekker! Kan ook niet van de tony’s framboos knetter afblijven. I love chocolate! Nu maar hopen dat hij wil delen 🙂

 • Wauw….
  Zo een leuke actie en ik doe heel graag mee.
  Want de melige meloen lijkt me super heerlijk 😉
  Zoveel keuze op de website.
  Ik hoop en draai duimen dat deze chocoholic wint…..
  Op alle soc.med.k. waar jullie actief zijn volg like en zal ik deze post sharen….

  Twitter: @chucky1012

  Instagram: @chucky1012

  Fb.: Ike Hassankhan

  Pinterest: Homemadepicturemania Sao Nonac

  Naam: Ike Hassankhan

  Em.: dots_223@hotmail.con

  Fijne avond en alvast een prachtig pinksterweekend…..

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics