YOGI TEA is niet zomaar thee; het is een levensstijl. Al ruim 40 jaar prikkelt dit merk de smaakpapillen van bewuste theeliefhebbers. Gespecialiseerd in ayurvedische blends en biologische ingrediënten, zet dit merk zich in voor een duurzamere wereld.

Yoghurt Tea Classic

YOGI TEA Classic, het vlaggenschip van het merk, brengt de essentie van ayurveda naar je theekop. Een zorgvuldige selectie van kruiden zoals kaneel, gember en kruidnagel resulteert in een verwarmende, tijdloze infusie. Dit is niet zomaar thee; dit is een eerbetoon aan traditie en authenticiteit.

Bedtime Bliss

Na een drukke dag biedt YOGI TEA Bedtime de ultieme rustgevende ervaring. Met kamille, lavendel en valeriaanwortel omhult deze biologische blend je als een warm dekentje. Duurzaam genieten van een moment van sereniteit was nog nooit zo eenvoudig.

Ginger Orange with Vanilla

Laat je smaakpapillen dansen met YOGI TEA Ginger Orange with Vanilla. Een exotische combinatie van gember, sinaasappel en vanille brengt een verfrissende twist. Biologisch geteeld en duurzaam geoogst, proef je niet alleen kwaliteit maar draag je ook bij aan een groenere planeet.

YOGI TEA een duurzame variant onder de theesoorten.

Verantwoorde verpakking

YOGI TEA zet zich niet alleen in voor smaak, maar ook voor duurzaamheid. De verpakkingen zijn recyclebaar, en het merk streeft naar CO2-neutraliteit. Een bewuste keuze voor dit theemerk is een stap naar een groenere, gezondere planeet.

YOGI TEA brengt niet alleen thee; het brengt een levensfilosofie. Met Classic, Bedtime en Ginger Orange with Vanilla biedt het merk duurzaamheid in een theekop.

Lees ook:

Drink jij graag thee?

Foto’s: Miranda de Jong
#spon

Geverifieerd door ExactMetrics