Selecteer een pagina

Vorig jaar besteedde Linda uitgebreid aandacht aan de Tea Topics adventskalender van Pickwick. Dat velen daar interesse in hadden verbaasd ons ook dit jaar weer want de kijkcijfers stijgen door het plafond. Nou weet ik dat Pickwick een zeer geliefd merk is onder theeleuten, zeker gezien de leuke teksten op de thee labels en de Douwe Egberts punten die erbij te sparen vallen. Toch vind ik Lipton thee niet onderdoen en besteed ik dan ook graag aandacht aan de Lipton Thee Adventskalender 2021, voor de echte theeliefhebbers.

Lipton Thee Adventskalender 2021

Aftellen naar Kerst werd nog nooit zo warm als met de Lipton Thee Adventskalender 2021. Maar liefst 24 dagen kun jij samen met je partner (of iemand anders) elke ochtend, middag of avond genieten van een warme kop thee. In de adventskalender zitten namelijk 48 zorgvuldig geselecteerde zwarte theeën, groene theeën en kruideninfusies, 2 theezakjes achter elk venstertje, omdat thee het lekkerst is met z’n tweeën.

Deze theeset is gevuld met natuurlijke melanges van thee, fruit en kruiden. Het is een mooi alternatief voor een chocolade adventskalender in de aanloop naar Kerst.

Verkrijgbaarheid adventskalender

Vanaf heden verkrijgbaar bij:

NB. De adviesprijs voor de Adventskalender 2021 was 12,99 euro, de verkoopprijs kan verschillen per retailer. Let op, OP=OP!

De inhoud

Lipton Thee adventskalender 2021

En dan nu het grote moment. Wat zit erin?
Om het plezier niet te verpesten heb ik het in een apart artikel opgenomen, komt morgen om 17:00 online. Wees gewaarschuwd, spoiler alert!

Meer adventskalenders op Thuisleven

Linda en ik zijn gek op adventskalenders en we besteden er dan ook met enige regelmaat aandacht aan. Nouja aan het eind van het jaar dan. Zo hebben we al aandacht besteed aan de Tea Topics adventskalender, De Gruffalo en zijn vrienden boeken adventskalender en maakten we een DIY adventskalender. Het complete overzichtje aan adventskalenders vind je hier. Simpelweg even klikken op de linkjes en je komt er vanzelf. Makkelijker kunnen we het niet maken.

Lees ook:

Geverifieerd door ExactMetrics