Thuisleven.com
Mariah Carey's All I want for Christmas is you
Thuisleven.com > Entertainment > Film & Series > Familie > Recensie Film: Mariah Carey’s All I want for Christmas is you

Recensie Film: Mariah Carey’s All I want for Christmas is you

I just want you for my own
More than you could ever know
Make my wish come true
All I want for Christmas is you

U kent ‘m vast wel; All I want for Christmas is you van Mariah Carey. De familiefilm Mariah Carey’s All I want for Christmas is you is gebaseerd op dit gelijknamige kerstlied.

Mariah Carey’s all i want for christmas is you

Mariah wil graag een puppy, maar die krijgt ze niet van haar papa en mama. Maar dan ontmoet ze in een dierenwinkel en lief, klein, schattig hondje die ze Prinses noemt. Ze hoeft niet langer meer over een kerstcadeautje na te denken, want het enige wat ze wil is dat hondje. Van haar vader moet Mariah eerst maar eens bewijzen dat ze wel geschikt is om voor een hondje te zorgen. Mariah mag een paar dagen voor Jack, het hondje van haar oom zorgen. Maar dat hondje blijkt best wel een lastpakje te zijn. De hilarische stunts van Jack zorgen voor lachwekkende momenten, maar ondertussen dreigt alles mis te gaan voor de perfecte kerst! Want heeft Mariah zich wel genoeg bewezen om haar Prinses als kerstgeschenk te krijgen?

Mijn mening

Samen met mijn man heb ik eerst deze film bekeken. Al gauw bedachten we dat deze film ook zeker wat voor Elin (4) zou zijn! We lieten de DVD aan Elin zien en haar eerste reactie was ‘Hé, gaat deze over Roodkapje?’ Eh, nee. Elin heeft deze film met veel plezier bekeken en vindt ‘m grappig. Ook Joas (2) kijkt met plezier naar het ‘hoendju”
En wat vinden wij ervan? Hilarisch, grappig, leuk en een echte familiefilm. Een echte aanrader om met kerst gezellig samen met je gezin/familie onder het genot van een hapje en een drankje deze film te bekijken. Geschikt voor jong en oud!

Informatie

Titel: Mariah Carey’s All I want for Christmas is you
Met stemmen van: Mariah Carey, Breanna Yde en Henry Winkler
Animatie/familiefilm
Leeftijd: AL
Duur: 86 minuten
Verschijningsjaar: 2017

Lees ook:

gastbloggerthuisleven

Verschillende bloggers en/of bedrijven die eenmalig een blog op Thuisleven willen plaatsen vanwege interessante content voor onze lezers

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

3 reacties

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics