Thuisleven.com
Strong Babies Kerst
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Feest(dagen) > Kerst & Oud en Nieuw > Strong Babies viert Kerst met online Kerstballenactie

Strong Babies viert Kerst met online Kerstballenactie

OUD GASTEL – 7 december 2020. Kerst ziet er dit jaar voor een ieder van ons heel anders uit. Om het grootste geboortefeest van het jaar met elkaar te vieren, doe je mee met de kerstballenactie. Doneer een kerstbal en samen tuigen we dit jaar de kerstboom op! Met de opbrengst financiert Strong Babies onderzoek naar vroeggeboorte.

Samen versieren we dit jaar de kerstboom

Hang via deze pagina een kerstbal in de digitale Strong Babies kerstboom. Je kiest zelf hoeveel ballen je ophangt en bepaalt je eigen bedrag. Betaal gemakkelijk en veilig via iDEAL. Met de opbrengst van deze kersballenactie financiert Strong Babies onderzoek naar vroeggeboorte.

Strong Babies Kerst

Strong Babies – onze ambitie

Dagelijks krijgen gemiddeld 50 kersverse ouders te maken met de veel te vroege geboorte van hun zoontje of dochtertje. Dagelijks overlijden in Nederland 2 baby’s als gevolg van hun vroeggeboorte. 10 baby’s per dag houden blijvende gevolgen aan hun vroeggeboorte over, variërend van cognitieve problemen tot een fysieke of geestelijke handicap. We realiseren ons dat vaak niet, maar daarmee is vroeggeboorte de grootste doodsoorzaak onder kinderen in Nederland. Strong Babies heeft de ambitie om binnen 10 jaar het percentage vroeggeboorte met 30% terugbrengen. Dat betekent duizenden baby’s die de een gezonde start van hun leven mogen ervaren.
Strong Babies financiert wetenschappelijk onderzoek in de verloskunde en neonatologie. Wij richten ons op een betere opsporing, behandeling en preventie van ziekten voor, tijdens en vlak na de geboorte en van aangeboren afwijkingen.

Lees ook:

Ben jij bekend met deze organisatie?

Linda

Getrouwd en moeder van 3 meiden. Ik was een blogger op Thuisleven tot 1-10-2023

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

1 reactie

  • Wat goed dat hier aandacht aan wordt gegeven! Meer en beter onderzoek zal zeker helpen om het aantal vroeg geboortes terug te dringen.

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics