Thuisleven.com
Kerstmis, Kerst, advent, cadeau
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Feest(dagen) > Kerst & Oud en Nieuw > Kerstcadeau voor hem, haar en kind

Kerstcadeau voor hem, haar en kind

Het aftellen in ons gezin naar Kerst is begonnen! De eerste cadeau’s liggen al, verpakt en al, klaar. We moeten alleen nog even een maand wachten om de Kerstboom op te zetten en dan kunnen de eerste pakjes eronder. Om ook een kerstcadeau te hebben voor de onverwachtse gasten, of als er onverwachts een tel fout is gemaakt, heb ik altijd iets achter de hand. In deze blog verklap ik wat ik dit jaar achter de hand heb liggen (en indien ze niet gebruikt worden zijn het familiecadeaus die op het eind samen open gemaakt mogen worden).

Voor hem – karaf

Welke man houdt er nu niet van een lekker (sterk) drankje? En welke man houdt er nou niet van Star Wars?
Juist…
Combineer deze twee liefhebbers en je hebt een prachtige cadeau om te geven. Namelijk een ware Stormtrooper Karaf.
Er gaat maar liefst 750 ml. drank in de decanter en is af te sluiten met een kurk. Zo blijft de drank ook lekker lang goed. Maar vooral heb je een prachtige eyecatcher op je kast staan en kan hij zijn vrienden of collega’s met een gerust hart uitnodigen. Misschien zelfs een leuke aanleiding om een ware Star Wars marathon te houden?

Voor haar – kussen

Wellicht een gewaagd cadeau om te geven en misschien een tikkeltje lullig om te krijgen, maar hilarisch en lekker is dit penis kussen wel! Zeker als je vrienden hebt die continu opscheppen over de grootte van zijn jongeheer kun je met dit kussen wel een behoorlijke statement maken. Immers kan geen enkele man tippen aan een lengte van maar liefst 1 meter.

Ben je hier niet zo heel erg van gecharmeerd dan zijn de andere kussens uit de webshop van MegaGadgets wellicht een goed alternatief.

Voor kind – sneeuwpop

Aangezien er de laatste jaren maar weinig sneeuw is gevallen, is deze pratende sneeuwpop extra leuk. De sneeuwpop herhaalt alles wat je zegt en zorgt daardoor voor hilarische momenten. Terwijl hij praat beweegt hij ook vrolijk heen en weer.

Het zorgt voor wat humor en sneeuw in huis. En het allermooiste is natuurlijk dat hij niet smelt, hierdoor is deze sneeuwpop zelfs geschikt om binnen bij de Kerstboom te zetten.

Lees ook:

Heb jij al eens stil gestaan bij reservecadeaus als kerstcadeau?

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

3 reacties

  • Ik doe dit ook altijd! Wij hebben de eerste pakjes al binnen en de eerste verziering.
    Laatst had douglas 25% korting op alles, toen heb ik vast 6 Rituals douchefoams gehaald.
    Daarnaast hebben wij in een kast altijd een doos staan met spulletjes die als reserve kunnen dienen. Daarin zitten vooral spelletjes en happy socks

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics