Pickwick Tea Topics Adventskalender
Thuisleven.com > Kerst & Oud en Nieuw > De Pickwick Tea Topics Adventskalender (2021)

De Pickwick Tea Topics Adventskalender (2021)

Pickwick heeft ook dit jaar 2021, een Pickwick Tea Topics Adventskalender, centraal daarin staan de Tea Topics en een heerlijk theesmaakje natuurlijk. Zouden er Pickwick spaarpunten op de verpakking zitten?

Tea Topics

Pickwick Tea Topics
Pickwick thee, Tea Topics en een Chocoladebikkel!

Je kent ze vast wel, de papieren labels aan de Pickwick theezakjes. Er staat een vraag op die je aan het denken kan zetten. Regelmatig organiseert Pickwick een leuke actie waarin je zelf je Tea Topic kunt laten maken. Dit kan sowieso digitaal via de site om te delen via WhatsApp, Facebook of email. Menigeen heeft zo een geboorte-aankondiging of voorgenomen huwelijk bekend gemaakt. #teatopic

De Pickwick Tea Topics Adventskalender 2021

Pickwick Tea Topics Adventskalender

Open elke dag vanaf 1 december tot Kerstavond een vakje. Daarin vind je twee theezakjes zodat je samen kan genieten van een kopje thee. Iedere dag in een andere thee blend. Wellicht in een smaak die je niet eerder hebt geproefd. Ga met elkaar in gesprek aan de hand van de bijzondere Tea Topic kerst vraag.

Verkrijgbaarheid winkels

  • Vanaf heden verkrijgbaar bij Bol.com;
  • En vanaf week 44 ook verkrijgbaar bij Amazon.com en Hoogvliet (7,99€);
  • vanaf week 45 bij Kruidvat;
  • en vanaf week 46 bij Albert Heijn, Jumbo en Makro.

NB. De adviesprijs voor de Adventskalender 2020 was 7.49 euro, de verkoopprijs kan verschillen per retailer. Let op, OP=OP!

De inhoud

Ik kon mijn nieuwsgierigheid niet meer bedwingen en ik heb de inhoud van de Pickwick Tea Topics Adventskalender weten te achterhalen. Om het plezier niet te verpesten heb ik het in een apart artikel opgenomen. Wees gewaarschuwd, spoiler alert!

Hoe drink jij je thee graag?

Lees ook

Thuisleven op Social Media

Je kunt Thuisleven ook vinden op FacebookTwitterInstagramPinterestYoutube en LinkedIn. Helemaal leuk als je ons ook gaat volgen…

Linda Meester

Eigenaar/ vennoot van Thuisleven.com & TuinenBuitenleven.com. Moeder van 3 dochters en gehuwd met een zelfstandig ondernemer.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

34 reacties