Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Eten en drinken > Alcoholvrije dranken > Spoiler: Lipton Thee Adventskalender 2021

Spoiler: Lipton Thee Adventskalender 2021

Om de inhoud te achterhalen pakte ik een mes erbij en sneed de bovenkant van de adventskalender open. De volgorde blijft hiermee nog een verrassing. Maar wees gewaarschuwd: SPOILER alert!

De inhoud van de Lipton Thee Adventskalender 2021

Lipton Thee adventskalender 2021

Zwarte gearomatiseerde thee

 1. Zwarte bessen
 2. Earl Grey
 3. English Breakfast
 4. Vanille

Verfrissende groene thee

 1. Groene Thee Orient
 2. Groene thee Citrus
 3. Groene thee

Kruideninfusies

 1. Rooibos
 2. Kamille
 3. Munt
 4. Verbena
 5. Rozenbottel

Een aantal smaken zitten dubbel in de Lipton Thee Adventskalender 2021, bekijk de foto om te achterhalen welke smaken dat zijn.

Bereidingswijze thee

Zet zwarte thee, kruiden- en vruchtenthee met 100 °C vers gekookt water. Groene thee ontwikkelt de beste aroma bij 80-90 °C. De trektijd voor groene en zwarte thee is 1-3 minuten, voor kruidenthee tussen de 5 en 8 minuten. Geniet van de magie van Kerstmis met de Lipton Kerst Thee Adventskalender.​

Meer adventskalenders op Thuisleven

Linda en ik zijn gek op adventskalenders en we besteden er dan ook met enige regelmaat aandacht aan. Nouja aan het eind van het jaar dan. Zo hebben we al aandacht besteed aan de Tea Topics adventskalender, de Playmobil adventskalender en maakten we een DIY adventskalender. Het complete overzichtje aan adventskalenders vind je hier. Simpelweg even klikken op de linkjes en je komt er vanzelf. Makkelijker kunnen we het niet maken.

Lees ook:

Welke thee smaak mis jij nog?

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

15 reacties

Categorieën

Geverifieerd door ExactMetrics