Thuisleven.com > Kerst & Oud en Nieuw > Spoiler: Lipton Thee Adventskalender 2021.

Spoiler: Lipton Thee Adventskalender 2021.

Om de inhoud te achterhalen pakte ik een mes erbij en sneed de bovenkant van de adventskalender open. De volgorde blijft hiermee nog een verrassing. Maar wees gewaarschuwd: SPOILER alert!

De inhoud van de Lipton Thee Adventskalender 2021.

Lipton Thee adventskalender 2021

Zwarte gearomatiseerde thee.

 1. Zwarte bessen
 2. Earl Grey
 3. English Breakfast
 4. Vanille

Verfrissende groene thee.

 1. Groene Thee Orient
 2. Groene thee Citrus
 3. Groene thee

Kruideninfusies.

 1. Rooibos
 2. Kamille
 3. Munt
 4. Verbena
 5. Rozenbottel

Een aantal smaken zitten dubbel in de Lipton Thee Adventskalender 2021, bekijk de foto om te achterhalen welke smaken dat zijn.

Bereidingswijze thee.

Zet zwarte thee, kruiden- en vruchtenthee met 100 °C vers gekookt water. Groene thee ontwikkelt de beste aroma bij 80-90 °C. De trektijd voor groene en zwarte thee is 1-3 minuten, voor kruidenthee tussen de 5 en 8 minuten. Geniet van de magie van Kerstmis met de Lipton Kerst Thee Adventskalender.​

Meer adventskalenders op Thuisleven.

Linda en ik zijn gek op adventskalenders en we besteden er dan ook met enige regelmaat aandacht aan. Nouja aan het eind van het jaar dan. Zo hebben we al aandacht besteed aan de Tea Topics adventskalender, de Playmobil adventskalender en maakten we een DIY adventskalender. Het complete overzichtje aan adventskalenders vind je hier. Simpelweg even klikken op de linkjes en je komt er vanzelf. Makkelijker kunnen we het niet maken.

Lees ook:

Welke thee smaak mis jij nog in de Lipton Thee Adventskalender en zit je favoriet erbij?

Miranda

Eigenaar/vennoot van Thuisleven.com en Tuinenbuitenleven.com.
Verloofd met Tom, moeder van Daan (2004), Vera (2006), Tim (2008), Iris (2010) en Evi (2021). Lees meer over mij op https://www.thuisleven.com/over-ons-thuisleven/

15 reacties