Thuisleven.com
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Eten en drinken > Alcoholvrije dranken > Spoiler: Lipton Thee Adventskalender 2021

Spoiler: Lipton Thee Adventskalender 2021

Om de inhoud te achterhalen pakte ik een mes erbij en sneed de bovenkant van de adventskalender open. De volgorde blijft hiermee nog een verrassing. Maar wees gewaarschuwd: SPOILER alert!

De inhoud van de Lipton Thee Adventskalender 2021

Lipton Thee adventskalender 2021

Zwarte gearomatiseerde thee

 1. Zwarte bessen
 2. Earl Grey
 3. English Breakfast
 4. Vanille

Verfrissende groene thee

 1. Groene Thee Orient
 2. Groene thee Citrus
 3. Groene thee

Kruideninfusies

 1. Rooibos
 2. Kamille
 3. Munt
 4. Verbena
 5. Rozenbottel

Een aantal smaken zitten dubbel in de Lipton Thee Adventskalender 2021, bekijk de foto om te achterhalen welke smaken dat zijn.

Bereidingswijze thee

Zet zwarte thee, kruiden- en vruchtenthee met 100 °C vers gekookt water. Groene thee ontwikkelt de beste aroma bij 80-90 °C. De trektijd voor groene en zwarte thee is 1-3 minuten, voor kruidenthee tussen de 5 en 8 minuten. Geniet van de magie van Kerstmis met de Lipton Kerst Thee Adventskalender.​

Meer adventskalenders op Thuisleven

Linda en ik zijn gek op adventskalenders en we besteden er dan ook met enige regelmaat aandacht aan. Nouja aan het eind van het jaar dan. Zo hebben we al aandacht besteed aan de Tea Topics adventskalender, de Playmobil adventskalender en maakten we een DIY adventskalender. Het complete overzichtje aan adventskalenders vind je hier. Simpelweg even klikken op de linkjes en je komt er vanzelf. Makkelijker kunnen we het niet maken.

Lees ook:

Welke thee smaak mis jij nog?

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

15 reacties

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics