Thuisleven.com > Feest(dagen) > 12 mei is het weer Moederdag

12 mei is het weer Moederdag

Over twee weken mogen we alle moeders weer in het zonnetje zetten op Moederdag. Persoonlijk vind ik het een mooi gebaar, waarbij het bij mij vooral om de kleine dingen gaat. Het hoeven namelijk geen dure cadeau’s te zijn om iemand te laten weten dat je aan haar denkt. Op Thuisleven hebben we al vaker aandacht gespendeerd aan eigen gemaakte Moederdag cadeau’s en in deze blog zet ik ze nog eens op een rijtje voor je. Tevens heb ik een leuke Shoppingspecial toegevoegd, voor het geval je geheel niet creatief bent.

Puzzelhart

Heb je nog wat incomplete puzzels liggen? Niet weggooien dan, want met deze leuke D.I.Y. maak je er een prachtig puzzelhart van. Wil je het helemaal speciaal maken dan hang je met een touwtje in het midden nog een los puzzelstukje op en maak je op dat stukje de vingerafdruk van je kind. Zo is het ook nog eens een gepersonaliseerd cadeau geworden.

Windlichtje

Met een glazenpotje, wat verf, glitters en een kaarsje kom je al heel ver om een fonkelend cadeau te geven. Leg een groot zeil neer of een oud tafellaken waar je kind lekker op kan freubelen en er komt vanzelf iets moois te voorschijn. Streef niet naar perfecte figuren, maar laat je kind lekker los.

Niet vergeten om het kaarsje aan te maken na het uitpakken in plaats van voor het inpakken.

Sleutelhanger

Geen zin in gedoe met verf? Daar kan ik mij wel iets bij indenken. Gelukkig zijn er meerdere manieren om een leuk Moederdag cadeau in elkaar te zetten. Wat dacht je bijvoorbeeld van een zelfgemaakte sleutelhanger? Met een sleutelhanger ring, sterk touw of draad en kraaltjes, rietjes, hangertjes en andere attributen rijg je het prachtigste cadeau ter wereld in elkaar.

Voor meer Moederdag cadeau’s neem je natuurlijk een kijkje op Thuisleven.

Verkoopinformatie:

Gepersonaliseerde ketting met twee in elkaar verstrengelde cirkels – € 49,90 | kayasieraden.nl
Vilten shopper met de tekst #Momlife – € 14,95 | hipenmamabox.nl
#MOMLIFE Verjaardagskalender met leuke quotes over moederschap – € 11,95 | ohmygoody.nl
Crossbody tas van ecoleer met drie compartimenten in camel en blauw – € 54,95 | morethanhip.nl
Familieposter op hout – formaat 30 x 40 cm – € 32,50 | printcandy.nl
100% natuurlijke parfum Belle Rose van Aimee de Mars – € 69,50 | puzzelhart
Servies Oma’s Keuken: bord, kom en (tuit)beker – p.st. v.a. € 7,95 / set € 19,95 | hipenmamabox.nl
Oma&ik invulboek – Invulboek voor oma en kleinkind- vanaf € 15 | studioinsenouts.nl

Miranda

Vriendin van Tom en moeder van Daan (14), Vera (12), Tim (10) en Iris (8).
Houdt van: vakantie's, dagje uit, winkelen, de zon, luieren in de tuin met mooi weer, gamen, kinderboeken (voor) lezen, koken, D&D spelen met vrienden en meer.

1 reactie