Thuisleven.com
Thuisleven nieuw logo.
Thuisleven.com > Doe het zelf (D.I.Y.) > Een unieke kaars (Moederdag cadeau).

Een unieke kaars (Moederdag cadeau).

Wat is er nou mooier om een liefdevol en eigengemaakt cadeau te krijgen van je kind? Niks toch?!?
Voor de creatieve kinderen waarvan de partners even niet weten wat ze kunnen ondernemen, of voor de juffen op school hierbij een leuke DIY werkje.

Benodigdheden voor een unieke kaars (Moederdag cadeau).

– Een glazen potje (mijn zoon gebruikte een hele hoge pot, dit is niet zo handig als je het kaarsje erin doet, maar uiteraard zal ik dat niet hardop zeggen 😉 )
– een kaarsje
– verf
– lint of iets anders om de rand mee af te werken
– eventueel glitters voor de finishing touch

Werkwijze.

1) Maak de pot helemaal goed schoon
2) Kleur een ontwerp op de pot
3) Laat uw kind aan de slag gaan met het verf en eventueel glitters (het hoeft niet perfect immers is het moederdag en niet partnerdag 😉 )
4) Laat het geheel goed drogen voor je met andere kleuren en glitters aan de slag gaat, zo loopt het een niet over in het ander
5) Tijd om te drogen
6) Is de verf goed droog bevestig dan het lint daar waar je het wilt hebben. Voordeel van bovenaan is dat je het schroefgedeelte weg werkt.
7) Kaarsje erin
8) Inpakken (met eigen gemaakt cadeaupapier uiteraard)
9) Voorzie het cadeau van een gedichtje of een mooie kaart om het geheel af te maken

Lees ook:

Fijne moederdag!

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

4 reacties

Categorieën

Geverifieerd door ExactMetrics