We begonnen de dag om 11:00 uur in het bruisende hart van Amsterdam. Na het verzamelen op de afgesproken locatie, stapten we aan boord van de Blogboot met als thema ‘Boekenvoordeel’. Bij het betreden van de boot werden we verwelkomd met een assortiment aan heerlijke hapjes en verfrissende drankjes, wat meteen voor een gezellige en ontspannen sfeer zorgde.

Onze eerste activiteit was een voorstelrondje, waarbij iedereen de kans kreeg om zichzelf kort voor te stellen en iets over hun blog te vertellen. Dit zorgde voor een mooie gelegenheid om elkaar beter te leren kennen en de diverse achtergronden van de aanwezige bloggers te ontdekken.

Na het voorstelrondje was het tijd voor Boekenvoordeel om hun presentatie te geven. Ze begonnen met ons te vragen naar onze ervaringen en meningen over Boekenvoordeel, wat leidde tot interessante inzichten bij iedereen. Zo zagen een aantal bloggers Boekenvoordeel als een soort Kruidvat achtige winkel, sommigen dachten dat je er alleen maar boeken kon kopen en een aantal vonden het concept wat verouderd. Vervolgens deelde Boekenvoordeel meer over hun eigen visie en missie, waardoor we een goed beeld kregen van wat Boekenvoordeel precies inhoudt (meer daarover hieronder).

Als afsluiting van hun presentatie introduceerden ze ons aan het spel Hitster. Dit interactieve spel zorgde voor veel plezier en competitie, en was een geweldige manier om de sessie met Boekenvoordeel op een levendige en energieke noot af te sluiten.

Starboard Boats

Starboard Boats, gevestigd in Amsterdam, specialiseert zich in het aanbieden van zowel privé-boottochten als openbare rondvaarten door de grachten. Het bedrijf streeft naar een luxe en stijlvolle ervaring, met een sterke reputatie op het gebied van service, lokale kennis en flexibiliteit om aan diverse behoeften te voldoen. Of het nu gaat om een familie-uitje, een groep vrienden of een zakelijke bijeenkomst, Starboard Boats zorgt ervoor dat elke groep aan boord een onvergetelijke ervaring beleeft. Tijdens de vaart door de beroemde grachten van Amsterdam staat het team garant voor een soepele en plezierige reis. Gasten kunnen genieten van het prachtige uitzicht op de iconische bezienswaardigheden van de stad vanaf een luxe boot, onder begeleiding van professionele gastheren en schippers. Het doel van Starboard Boats is om elke boottocht in Amsterdam om te toveren tot een magische en gedenkwaardige ervaring voor bezoekers die de schitterende stad willen ontdekken.

Over Boekenvoordeel

Boekenvoordeel richt zich op voordeelboeken, spellen, puzzels, hobbyspullen en meer. Met 100 winkels in Nederland en België is het de grootste winkelketen op het gebied van voordeelboeken. Ze bieden een breed scala aan boeken in genres zoals romans, thrillers, reisboeken, kinderboeken en cadeauboeken. Bovendien is de winkel zich steeds meer op Young Adult aan het richten met Y.A. boeken. Bijna alle winkels hebben een FRS Shop-in-Shop, waar het beste van het Free Record Shop-assortiment te vinden is.

Naast boeken heeft Boekenvoordeel een uitgebreid assortiment aan hobbyartikelen, wenskaarten, agenda’s, kalenders en speelgoed. Hun kracht ligt in het maken van eigen producties, het inkopen van grote aantallen en het opkopen van speciale partijen, waardoor ze hoge kortingen kunnen bieden en zich op prijs kunnen onderscheiden.

Boekenvoordeel werkt momenteel aan een nieuwe huisstijl, die hun vernieuwende aanpak benadrukt. Met hun brede assortiment en scherpe prijzen is Boekenvoordeel de perfecte cadeauwinkel voor de hele familie.

Hitster

Hitster is een muziekspel dat gespeeld wordt met een app en een set kaartjes. Het doel van het spel is dat spelers zoveel mogelijk liedjes herkennen en de periode waarin elk liedje uitkwam juist raden. Dit gebeurt door een tijdlijn te maken tussen twee datums, waarbij spelers moeten aangeven of een liedje vóór, tussen of na die tijden is uitgebracht. Het spel is geschrikt voor zowel individueel spel als voor grote groepen, wat dus ideaal is voor feestjes, muziekliefhebbers en iedereen die graag hun muziekkennis wil testen.

Hitster spel.

DenDennis

In zijn vrije tijd is DenDennis vooral bezig met haken, breien en het ontwerpen van coole amigurumi. In 2014 werd zijn eerste boek gepubliceerd in het Nederlands en Duits. Nu, in 2023, heeft hij 15 haak- en breiboeken gepubliceerd en meer dan 150.000 exemplaren verkocht. Op de Blogboot kregen we de kans om samen met DenDennis armbandjes te maken. We kregen allemaal een kumihimo en garen en gingen aan de slag. Kumihimo is een Japanse vlechtkunst waarmee je prachtige gevlochten koorden kunt maken. Met deze koorden kun je allerlei dingen maken, zoals armbandjes, kettingen, tasgrepen, sleutelhangers of riemen. Daarnaast kregen we een boek met voorbeelden van verschillende armbandjes die we kunnen maken.

Naast Dennis zat ook Wendy Brokers op de boord. Zij vertelde ons meer over haar zelf en haar geschreven boeken.

Kumi Himo bord in hand.

Wendy Brokers

Wendy Brokers – Niet zonder jou: Tess komt uit een goed betaald gezin waarin beide ouders carrière en hun sociale leven prioriteren boven hun twee dochters, Lotte en Tess. Kort na hun verhuizing begint Tess aan haar laatste jaar van de middelbare school. Op haar eerste schooldag ontmoet ze Jay en voelt onmiddellijk een sterke aantrekkingskracht. Al snel wordt ze gewaarschuwd voor Jay, een jongen met een ruige reputatie uit een problematisch gezin. Ondanks de waarschuwingen, groeien de gevoelens tussen hen snel en onweerstaanbaar.

Lees ook:

Ben jij wel eens bij Boekenvoordeel geweest?

#spon #affiliatie

Geverifieerd door ExactMetrics