Thuisleven.com
De nieuwste Smart Home innovaties op de Blogboot.
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Interieur > Eetkamer > De nieuwste Smart Home innovaties op de Blogboot

De nieuwste Smart Home innovaties op de Blogboot

Veel bloggers zijn me al voorgegaan, en nu kreeg ik eindelijk zelf de kans om mee te gaan. Extra leuk, want deze keer stond de Blogboot, georganiseerd door Marstyle, in het teken van Smart Home. Met een huis dat we al een paar jaar aan het verbouwen zijn en 5 kinderen is elke vorm van slim denken in huis een warm welkom.

Hoewel mijn treinreis niet helemaal volgens plan verliep en ik ietwat gestrest rondliep op Amsterdam Centraal, zonder te weten welke kant ik op moest, waren Mamasliefste en GoGracy zo vriendelijk om op mij te wachten en me de juiste weg te wijzen. Na een kleine vertraging kwamen we uiteindelijk aan bij Starboard Boats, die ons door de grachten van Amsterdam voerde.

Over de Blogboot

Aangezien velen van jullie mogelijk niet bekend zijn met de Blogboot, geef ik hier een korte toelichting. De Blogboot is een rondvaart door de grachten van Amsterdam waarbij meerdere bedrijven de gelegenheid krijgen om hun merk of product te promoten. Tijdens deze rondvaart worden diverse bloggers uitgenodigd, die elk een artikel schrijven over de merken die tijdens de vaart worden gepresenteerd. Hierdoor krijgen de gepromote producten meer bekendheid, en tegelijkertijd blijven wij bloggers en dus ook onze lezers en volgers op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Het is dus een win-win-win situatie voor alle betrokkenen.

Starboard Boats

Starboard Boats in Amsterdam is gespecialiseerd in het aanbieden van privé-boottochten en openbare rondvaarten door de grachten. Ze streven naar een luxueuze en stijlvolle ervaring, met een uitstekende reputatie voor service, lokale expertise en flexibiliteit om aan verschillende wensen te voldoen. Of het nu gaat om een familie-uitje, een vriendengroep of een zakelijke aangelegenheid, Starboard Boats zorgt ervoor dat elke groep een onvergetelijke ervaring aan boord heeft. Tijdens de vaartocht door de beroemde grachten van Amsterdam streeft het bedrijf ernaar om de reis soepel en plezierig te maken. Gasten kunnen genieten van het uitzicht op de iconische bezienswaardigheden van de stad vanaf een luxe boot, begeleid door een professioneel team van gastheren en schippers. Starboard Boats heeft als doel om van elke boottocht in Amsterdam een magische en gedenkwaardige ervaring te maken voor bezoekers die de prachtige stad verkennen.

Starboard Boats.

Nuki

Hoeveel gemakkelijker zou het leven zijn als je met volle handen niet meer hoeft te zoeken naar je sleutels in je tas en gewoon naar binnen kunt lopen? En hoe prettig is het om geen sleutels meer te hoeven afgeven als je een dagje weg bent, maar toch graag je buren, vrienden of familie toegang wilt geven tot je woning (voor pakketjes, planten water geven, verzorging van huisdieren, enz.)? Dankzij het Nuki Smart Lock zijn al deze handelingen en zelfs meer mogelijk.

Het Nuki Smart Lock 4.0, de nieuwste generatie slimme deursloten, biedt geavanceerde toegangsoplossingen met Euro-profielcilinders. Met dit innovatieve systeem kunnen gebruikers eenvoudig en veilig hun deur beheren via een smartphone-app. Het Nuki Smart Lock 4.0 is specifiek ontworpen voor Euro-profielcilinders en biedt functies zoals automatisch vergrendelen en ontgrendelen, virtuele sleutels voor gasten en integratie met smart home-platforms. De installatie is eenvoudig en vereist geen ingrijpende aanpassingen aan de deur. Met Nuki 4.0 kunnen gebruikers genieten van een geavanceerde, handige en veilige manier om hun huis toegankelijk te maken.

Op de vraag hoe veilig het precies is, kreeg ik als antwoord dat er nog nooit een melding is binnengekomen over een inbraak via het Nuki Smart Lock. Het systeem is goed versleuteld en eventuele inbrekers geven de voorkeur aan andere methoden, zoals het inslaan van een ruitje.

Lees ook: Nuki 3.0, gemakkelijk maar toch veilig toegang tot je woning

Nuki Smart Lock 4.0.

Slide

Wat heb ik genoten van deze presentatie! Een man die ogenschijnlijk “lui” opstaat, maar vervolgens hemel en aarde beweegt om de gordijnen automatisch te openen en sluiten. Zijn toewijding en vele uren hard werken werden beloond, want de Slide siert nu al vele ramen, al ontbreekt deze nog bij ons. Maar wat is Slide precies?

Slide is een innovatief en intelligent apparaat dat jouw bestaande gordijnen transformeert tot een geavanceerd smart gordijnsysteem. Met Slide kun je jouw gordijnen op afstand bedienen via een eenvoudige smartphone-app. Het ontwerp is met eenvoudige installatie in het achterhoofd gemaakt en past op de meeste gordijnrails, waardoor het een veelzijdige keuze is voor smart home-toepassingen. Slide stelt je in staat om timers in te stellen, gordijnen te automatiseren en de lichtinval in je huis te regelen.

Upgrade je gordijnen en ontdek de handige functies van Slide voor een slimmer en comfortabeler leefomgeving.

Slide.

Tot slot

Na een boeiende ervaring op de Blogboot, waar Smart Home innovaties centraal stonden, is het duidelijk dat technologie ons dagelijks leven positief beïnvloedt. Voorbeelden als het Nuki Smart Lock 4.0, Slide voor slimme gordijnautomatisering, maar ook de al omarmde en/of bekende Smart Home innovaties zoals de iRobot, iPhone en Ring illustreren hoe innovaties ons huis comfortabeler en efficiënter maken.

Deze, en meer, Smart Home oplossingen tonen aan dat technologie ons dagelijks leven kan verrijken. Of het nu gaat om beveiliging, comfort of efficiëntie, Smart Home innovaties dragen bij aan een slimmere en comfortabelere leefomgeving. De Blogboot gaf niet alleen inzicht in deze innovaties maar liet ook zien hoe ze naadloos integreren in diverse aspecten van ons leven. Slim wonen is de toekomst, en met deze ontwikkelingen wordt die toekomst steeds dichterbij.

Lees ook:

Welke Smart Home producten heb jij al allemaal in huis?

Foto’s: Miranda de Jong en groepsfoto: Marstyle
#spon

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

2 reacties

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics