Thuisleven.com
Met de Magic 2 WiFi next til jij je internet naar een nieuw niveau.
Thuisleven.com > Entertainment > Gadgets > Met de Magic 2 WiFi next til jij je internet naar een nieuw niveau

Met de Magic 2 WiFi next til jij je internet naar een nieuw niveau

Een regenachtige herfstdag op de bank doorbrengen met een kop warme chocolademelk en je favoriete films en series, wie houdt er niet van? Maar om echt ongestoord van je streamingdiensten te kunnen genieten, heb je goede wifi nodig. Niets is zo frustrerend als buffering en gehaper tijdens het kijken naar je favoriete content. Gelukkig is er een oplossing: de Devolo Magic 2 WiFi next Multiroom Kit. Met deze kit vergroot je niet alleen het wifi-bereik in huis, maar ben je ook verzekerd van een stabiele en snelle internetverbinding. Lees verder en ontdek hoe deze kit jouw herfstavonden zal veranderen.

Eenvoudige installatie van de Magic 2 WiFi

Het eerste waar je waarschijnlijk aan denkt bij het horen van de term “wifi-uitbreiding” is een ingewikkelde installatie. Gelukkig is dat bij de Devolo Magic 2 WiFi next Multiroom Kit niet het geval. De kit wordt geleverd met drie adapters: een basisadapter en twee uitbreidingsadapters. De basisadapter sluit je eenvoudig aan op je router, terwijl je de twee uitbreidingsadapters op strategische plekken in je huis plaatst. De installatie is vrijwel plug-and-play.

Toch liep ik tegen wat problemen aan bij het ‘pairen’ van de adapters. Aanvankelijk wilden ze niet automatisch met elkaar verbinden. Gelukkig is dit probleem snel opgelost met de ‘pairing knop’ aan de zijkant van de adapters. En na een tweede manuele poging, De bijgeleverde handleiding is helder en begeleidt je stap voor stap door het proces. Ook als je niet zo technisch bent aangelegd, kun je de installatie zonder problemen uitvoeren.

Krachtig WiFi-bereik

Een van de grootste voordelen van de Devolo Magic 2 WiFi next Multiroom Kit is het uitgebreide wifi-bereik dat je ermee creëert. Met de uitbreidingsadapters kun je het bereik van je wifi-netwerk gemakkelijk vergroten. Het signaal is nu overal in huis krachtig aanwezig, zelfs op zolder, in de tuin of op de verste slaapkamer. Dit betekent geen gedoe meer met zwakke signalen en haperende verbindingen.

Natuurlijk neemt de snelheid van het wifi-signaal wel iets af naarmate je verder van de bron bent. Dit is echter nauwelijks merkbaar in de praktijk. De verbinding is ruimschoots snel genoeg om overal in huis te kunnen streamen. Of je nu een film kijkt, muziek streamt of online games speelt, met de Devolo Magic 2 WiFi next Multiroom Kit behoort buffering tot het verleden.

Met de Magic 2 WiFi next til jij je internet naar een nieuw niveau.

Internet over je stroomnet

Een van de meest indrukwekkende kenmerken van de Devolo Magic 2 WiFi next Multiroom Kit is het feit dat deze internetverbinding via het elektriciteitsnetwerk in je huis mogelijk maakt. Dit betekent dat je niet langer afhankelijk bent van de locatie van je modem of router. Ook de desktopcomputer op zolder kan nu direct worden verbonden zonder de noodzaak van extra wifi-adapters.

In tegenstelling tot wat vaak wordt beweerd, is de verbinding via het stroomnetwerk bijzonder stabiel. Zelfs voor veeleisende toepassingen zoals online gaming presteert de Devolo Magic 2 WiFi next Multiroom Kit uitstekend. Dit betekent dat iedereen in huis zonder onderbrekingen kan genieten van internet, zelfs in een gezin met meerdere online gamers.

Mijn persoonlijke ervaring

Ik ben erg tevreden over de Devolo Magic 2 WiFi next Multiroom Kit. Dankzij deze kit hoefde ik geen extra dure wifi-zender aan te schaffen of lastige kabels door mijn huis te trekken. Hoewel het internet via wifi in sommige opzichten niet zo snel is als bekabelde verbindingen, is het ruimschoots snel genoeg voor bijna alle toepassingen. Zelfs in ons gezin met vier tieners, die voortdurend online gamen en video’s streamen, hebben we geen enkel probleem ondervonden.

De installatie verliep soepel, en de uitbreidingsadapters zijn vrijwel onzichtbaar in ons interieur. Dit maakt de Devolo Magic 2 WiFi next Multiroom Kit niet alleen praktisch, maar ook esthetisch verantwoord. Voor ons huis met nogal wat “dead-zones” is deze Multiroom kit een uitstekende oplossing.

Met de Magic 2 WiFi next til jij je internet naar een nieuw niveau.

Conclusie

Als jij ook verbindingsproblemen hebt in je woning, dan kan de Devolo Magic 2 WiFi next Multiroom Kit een uitstekende oplossing bieden voor een snelle en stabiele internetverbinding. De eenvoudige installatie, het krachtige wifi-bereik en de mogelijkheid om internet via het elektriciteitsnetwerk te gebruiken, maken deze kit tot een waardevolle toevoeging aan elk huishouden. Of je nu wilt streamen, gamen of gewoon comfortabel online wilt zijn, deze kit maakt het allemaal mogelijk. Een aanrader voor iedereen die het meeste uit hun internetverbinding wil halen.

Voor meer informatie over de Devolo Magic 2 WiFi next Multiroom Kit, kun je terecht op de website van Devolo.

Lees ook:

Hoe is jullie internetverbinding?

Foto’s: Tom Housmans
#spon *affiliate

Tom H.

CTO bij Fuenix Ecogy in Weert. Getrouwd met Miranda en vader van 5 kinderen.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

1 reactie

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics