Thuisleven.com
Thuisleven.com > Woning > Beveiliging > Ring 2 deurbel met Chime

Ring 2 deurbel met Chime

Sinds wij in ons nieuwe huis wonen zijn we een zoektocht gestart naar een werkende deurbel. De oude eigenaar heeft het huis namelijk achter gelaten zonder deurbel. Eerst kochten we een goedkoop exemplaar bij de bouwmarkt, deze werkte niet. Daarna kochten we een iets duurder apparaat, werkte ook niet. Dus wederom een stapje in het budget omhoog, maar ook die deurbel had er geen zin in.

Wanhopig op zoek naar een deurbel, ik ben blogger dus heb nogal wat postbodes dagelijks voor de deur staan, plaatste ik een oproepje op mijn Facebook account met de hulpvraag naar een deurbel. Velen reacties kwamen binnen en de Ring 2 werd het meest aanbevolen. Een van hun nam zelfs de moeite om in een appje even alle ins en outs door te geven omtrent het apparaat. Kijk daar hebben we wat aan!

Ring 2

Met de haarscherpe 1080 HD-video en zie, hoor en spreekfunctie kun je vanaf elke locatie ter wereld een conversatie voeren met de persoon die voor je deur staat. Dankzij de functie om de Ring aan te sluiten op je mobiel, tablet of pc krijg je een melding op je apparaat zodra een persoon op de deurbel drukt. Je kunt dan een tweerichtingsspraak activeren en zodoende met de bezoeker, postbezorger of elk ander persoon een conversatie aangaan. Degene die aanbelt ziet jouw niet, maar jij ziet hem of haar wel.

De ring 2 biedt:

  • Meteen een melding
  • 1080 HD-groothoekvideo
  • Ingebouwde microfoon en luidsprekers

Bovendien heeft de Ring aanpasbare bewegingssensoren zodat je de ideale instelling kunt creëren voor je woning. Zodra er een beweging wordt gedetecteerd, kun je vanaf je smartphone je woning in de gaten houden. Om de beelden ook ’s nachts goed te laten zien heeft het apparaat infrarood nachtzicht, aanpasbare bewegingssensoren en geeft het livebeeld on demand met video en audio.

Onze ervaring met de deurbel

Zodra ik het pakket open maak tref ik een zeer goed georganiseerd inpakwerk aan. Het lijkt wel alsof het de laatst uitgekomen Iphone is die met alle zorgvuldigheid overgedragen wordt aan de eigenaar. Uiteraard raak ik hier meteen enthousiast over. Ik lees even de Engelse beschrijving door en laad de batterij op zoals aangegeven wordt (een bedrading is ook mogelijk maar dat maken we later in het jaar in orde).

Een dag later kan de batterij in de Ring 2 en begint het installatiewerk. Als eerste maak ik verbinding met de app. Alle stappen zijn makkelijk te volgen en al met al gaat het installeren lekker snel. Op het eind is er nog een update die een paar minuten in beslag neemt (genoeg tijd om even de review bij te werken). Tevens ontvang ik in die tijd een mail met daarin alle slimme tips van de experts.

Nu kan de installatie beginnen bij de voordeur. Ook dit geeft niet zoveel problemen, mits je de aanwijzingen in de app en het instructieboekje goed op volgt. De deurbel hangt er sneller dan ik had verwacht en werkt super!

Ik ben er helemaal klaar voor. Laat de postbode of de visite nu maar komen!

Heb jij een Ring 2 en nog tips voor ons?

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

2 reacties

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics