DenDennis borduurpakketten
Thuisleven.com > Doe het zelf (D.I.Y.) > DenDennis borduurpakketten.

DenDennis borduurpakketten.

DenDennis borduren?, was mijn eerste reactie. Ik dacht dat hij de haakgoeroe was… Naar aanleiding van de review van Inge van het haakboek: Prettig gestoorde amigurumi’s, mogen we nu ook een borduurpakket reviewen. En dat komt goed uit want het gaat goed met mijn doelstelling voor 2017 om meer aandacht aan hobby’s voor volwassenen te besteden.

DenDennis Borduurpakketten.

Mocht je niet kunnen haken maar wel borduren dan kan je toch de prettig gestoorde feestkarakters van DenDennis borduren! Pakezel, Discobal, Slingeraap of Feestvarken geen punt. Samen met Thea Gouverneur zijn deze vier prachtige borduurpakketten ontworpen. Ze worden geleverd inclusief aïda borduurstof, DMC borduurgaren, naald en telpatroon (in kruissteek). Op de site van DenDennis zijn niet alle borduurpakketten vermeld, wel vind je daar wat leuke gratis borduurpatronen. Wat vindt je van deze voor Valentijnsdag?

Wil jij graag de Geboortetegel of Carnavalsoptocht borduren?

Zou je graag een geboortetegel borduren?

Afmeting: circa 24 x 30 cm.

Of zit je met je hoofd meer bij Carnaval en zou een vrolijke optocht niet misstaan in de kinder- of logeerkamer?

Afmeting:          60 x 22 cm.                                                          22 x 54 cm

Lees ook:

Borduur jij graag of laat je het liever doen door een ander?

Linda Meester

Mede-eigenaar van Thuisleven.com & TuinenBuitenleven.com. Gehuwd en moeder van 3 dochters. Ik houd van wandelen, fietsen en in de tuin werken.

37 reacties