Thuisleven.com
Corina Rietveld Jewelery Design
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Fashion > Sieraden > Corina Rietveld Jewelery Design- Unieke Borduur sieraden

Corina Rietveld Jewelery Design- Unieke Borduur sieraden

Leuke unieke sierraden met een creatieve twist.

Als je een cadeau aan het zoeken bent voor jezelf of voor je vriendin of je al grote dochter. Dan is het soms moeilijk om iets origineels te vinden. In de winkelstraat is het toch allemaal net niet wat ik zoek. Maar dat is misschien wel omdat er nu eenmaal veel echt bling bling ligt en niet iedereen vindt dat even mooi. Maar nu heb ik wel iets origineels gevonden. Geborduurde sierraden. Niet dat ze helemaal van borduursel zijn gemaakt, nee het zijn mooie ringen, kettingen en oorbellen met een fijn geborduurd werkje erin.

Helemaal fijn, je mag ook een eigen ontwerp aandragen en dan wordt het speciaal voor jou gemaakt. Handwerk dus! En je hoeft niet zelf te leren smeden, al kan dat wel. Voor meer informatie hierover kijk je onder de tab Cursus Edelsmeden. De site van Corina Rietveld is rustig, overzichtelijk en netjes. Niet echt heel creatief, maar dat zijn haar sieraden wel en daar gaat het om toch? Voor mij in ieder geval wel. Het minimalistische op de site is juist erg fijn, want zo kan ik heel snel door de tabs gaan om te zien wat ze voor moois te koop heeft.

Over Corina Rietveld

Onder de tab “over mij” schrijft ze over hoe ze tot haar bedrijf is gekomen. Wat ze ontwerpt en haar creatieve insteek en vooral waar je haar kan vinden. Op verschillende exposities in Nederland en ook bij beurzen en tentoonstellingen. Ze heeft ook haar eigen blog, waarin ze verteld over waar ze op het moment mee bezig is.

Mijn favoriet op de site zijn de Purple shade oorbellen. Beetje lange bungel oorbellen die ik eigenlijk al jaren niet meer draag. Maar nu kan het wel weer want de kinderen zijn geen baby’s meer die de oorbellen uit je oren trekken. Ze zijn van zilver en dan met een mooi paars borduursel erin. Ben je benieuwd, klik hier.
Maar ik was niet opzoek voor mezelf, dus ik kijk nog even verder voor mijn lief vriendinnetje.

Lees ook:

summitmommy

mama van 2 kids, loves gadgets, Xbox spellen, lego en nieuwe dingen proberen.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Voeg een reactie toe

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics