Thuisleven.com > Entertainment > Film & Series > De mooiste Moederdag cadeaus met de DVD en Blu-ray releases in mei

De mooiste Moederdag cadeaus met de DVD en Blu-ray releases in mei

In de aanloop naar Moederdag brengen The Searchers drie indrukwekkende films uit op DVD en Blu-ray. Op 12 mei komt de romantische komedie Second Act met Jennifer Lopez uit op DVD, waarin zij moet bewijzen dat ervaring misschien wel waardevoller is dan een diploma. Gevolgd door het aangrijpende drama Ben is Back, die uitkomt op 21 mei, over Holly (Julia Roberts), die in een korte tijd er alles aan moet doen om te voorkomen dat haar gezin uiteenvalt. Op 28 mei wordt je meegenomen in het fascinerende levensverhaal Colette, met Keira Knightley, over één van de bekendste vrouwelijke auteurs van Frankrijk die het preutse land op zijn kop zette met haar sexy novelles over Claudine en later Gigi. 

SECOND ACT – vanaf 12 mei op Blu-ray en DVD 

De 40-jarige Maya (Jennifer Lopez) is zeer succesvol als assistent-manager bij een lokale supermarkt. Wanneer haar een positie als filiaalmanager wordt geweigerd omdat zij geen diploma heeft, zinkt de moed haar in de schoenen. Maar als ze door een vergissing mag solliciteren voor een topfunctie bij een multinational van verzorgingsproducten, weet zij de CEO te overtuigen dat zij de geschikte kandidaat is. Met torenhoge verwachtingen en een levensstijl waar ze altijd al van droomde, moet Maya bewijzen dat ervaring misschien wel waardevoller is dan een diploma. 

Met Second Act maakt regisseur Peter Segal een romantische feelgood komedie met Jennifer Lopez (Maid in Manhattan) in de hoofdrol. Ook zijn er rollen voor Leah Remini, Vanessa Hudgens, Treat Williams en Milo Ventimiglia.

Lengte: 104 minuten
Consumentenadviesprijs DVD: € 16,99 / Blu-ray: € 17,99

BEN IS BACK – vanaf 21 mei op Blu-ray en DVD 

Ben (Lucas Hedges) is een charmante 19-jarige jongen, maar ligt door zijn drugsverslaving met zichzelf in de knoop. Wanneer hij tijdens de kerstdagen onverwachts uit de afkickkliniek terugkeert naar zijn familie, wordt hij door zijn moeder Holly (Julia Roberts) met open armen ontvangen. Haar liefde voor Ben is onvoorwaardelijk, maar ze leert al snel dat hij nog steeds een gevaar is voor zichzelf en voor haar gezin. Binnen een turbulente 24 uur doet Holly er alles aan om te voorkomen dat haar gezin uiteenvalt. 

Ben is Back is geschreven en geregisseerd door Peter Hedges, hij schreef het scenario van About A Boy (en ontving daar een Oscarnominatie voor), What’s Eating Gilbert Grape en regisseerde Pieces of April. Voor Ben is Back castte hij zijn zoon Lucas Hedges (genomineerd voor een Oscar voor zijn rol in Manchester by the Sea). Julia Roberts speelt de hoofdrol in de film als Holly Burns.

Lengte: 103 minuten
Consumentenadviesprijs DVD: € 16,99 / Blu-ray: € 17,99

COLETTE – vanaf 28 mei op Blu-ray en DVD

Het waargebeurde verhaal van Colette begint wanneer ze als simpel plattelandsmeisje rond 1900 als jonge bruid van de beroemde, maar berooide schrijver Henri “Willy” Gauthier-Villars haar entree maakt in de Parijse high society. Verveeld met haar nieuwe bestaan schrijft ze dagboeken vol met haar seksuele fantasieën, die uiteindelijk onder Willy’s naam gepubliceerd worden als de novellereeks Claudine. De sensuele verhalen zijn een hit, en Willy en Colette groeien uit tot het bekendste koppel van Frankrijk. Tot Willy haar op een dag verraadt.

Colette vertelt het fascinerende levensverhaal van één van de bekendste vrouwelijke auteurs van Frankrijk die het preutse land op zijn kop zette met haar sexy novelles over Claudine en later Gigi. Keira Knightley speelt de hoofdrol in deze nieuwe film van Wash Westmoreland (Still Alice). Het scenario schreef Westmoreland samen met Richard Glatzer, zijn wijlen echtgenoot en tevens co-regisseur van Still Alice.

Lengte: 111 minuten
Consumentenadviesprijs DVD: € 16,99 / Blu-ray: € 17,99

Beautiful Boy – al op Blu-ray en DVD beschikbaar

Journalist David Sheff (Steve Carell) en zijn getalenteerde tienerzoon Nic (Timothée Chalamet) zijn twee handen op één buik. Wanneer David ontdekt dat Nic worstelt met een drugsverslaving, stort zijn wereld plots in. David besluit om alles in het werk te stellen om zijn zoon te begrijpen en te redden.
Maar hoe red je iemand die (misschien) niet gered wil worden? Is loslaten soms de enige mogelijkheid? ‘Beautiful Boy’ vertelt het waargebeurde verhaal van een onvoorwaardelijke liefde tussen een vader en zijn zoon.

In zijn Engelstalig debuut, verbaast regisseur Felix van Groeningen (‘The Broken Circle Breakdown’, ‘De Helaasheid der Dingen’) eens te meer met een ontroerende film over hoop en liefde. Hij kon daarvoor rekenen op topacteur Steve Carell (‘The Big Short’, ‘Little Miss Sunshine’) en rijzende ster Timothée Chalamet (‘Call Me By Your Name’, ‘Interstellar’). Naast zijn trouwe bondgenoten, zoals cinematograaf Ruben Impens en editor Nico Leunen, werkte van Groeningen voor het eerst samen met Plan B Entertainment, het inmiddels legendarische productiehuis van Brad Pitt dat eerder al tekende voor moderne klassiekers als ’12 Years a Slave’, ‘The Big Short’ en ‘Moonlight’

Lentgte: 120 minuten
Consumentenadviesprijs DVD €14,99 / Blu-ray €17,99

Lees ook: Ook zin in een Spannend filmavondje?
Ook te lezen: Film review ‘Allied’: Geallieerd, tot de dood ons scheidt
En lees ook: Tintoretto – A Rebel in Venice

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

57 reacties

 • Wij hebben moederdag gevierd door een gezellige dag samen ervan te maken met de kinderen. Ontbijt, zelfgemaakte cadeautjes van school, spelletjes spelen…

 • We verzamelen alle kinderen, na een goed verzorgt ontbijt incl.opruimen van het slagveld in de keuken vertrekken wij met moeder achter in de auto. De oudste rijdt naar een geheime plaats voor moeder (Volendam(.
  De muziek op de reis is hoe vervelend voor alles kids ook de smaak van moeder. Aan gekomen in Volendam gaan we alles bezoeken wat moeder wil en na afloop met zijn alle op de foto. Terug in de auto met weer muziek naar moeders smaak naar een gezellige pizzeria en wij trakteren, Hopelijk geniet moeder van dit alles want we hebben er lang over nagedacht met zijn alle. En ik denk dat niet alleen moeder hiervan geniet!!

 • Wij zijn uiteten geweest bij La Cubanita. Daar was een speciale moederdagactie waarbij je lekker kon eten en een bioscoopkaartje ontving voor de film Singel 39.

 • Moederdag was een rustige dag bij ons. We hebben gewoon lekker gerelaxed en lekker gegeten ’s avonds.

 • Op zaterdag viel een mooie Moederdagkaart op de mat
  van mijn dochter, die lieve schat!

  Op zondag werd ik zoals op deze speciale dag altijd
  door mijn zoon verrast met een uitgebreid vers Moederdagontbijt!

  Compleet met bonbons, chocoladereep en fleurig boeket
  werd ik die dag door mijn kinderen verwend en in het zonnetje gezet!

  Gisteren (maandag) smulde ik als chocoholic non stop
  van mijn bonbons en chocoladerepen. En nu is het op!

  Maar gelukkig heb ik nog die prachtige bloemen en lieve Moederdagkaart.
  De herinnering aan al mijn Moederdagen? Die heb ik in mijn hart bewaard!

 • Wij vierden het door langs te gaan, vrolijke bloemen en planten te geven en het gezellig te hebben 🙂 Eigenlijk zoals elk jaar.

 • Ik heb Moederdag gevierd met een heerlijk ontbijt (niet op bed dus deze keer geen yoghurt over de trap en sinaasappelsap over de vloer hihi)
  met prachtige knutselwerkjes van mijn jongens en met een hele leuke kookworkshop in de avond 🙂

 • Moederdag was erg leuk! We zijn bij mijn vader en moeder op visite geweest en hebben later thuis gezellig met z’n drietjes gegeten.

 • Super! Ik doe graag mee 🙂 en op moederdag hebben we gewoon gezellig samen iets simpels gedaan. Een wandeling gemaakt en op een mooie plek rustig gezeten en gekletst.

 • erg leuk ik heb vandaag mijn moeder verrast met een boek en bloemen maar zeker zou ik graag haar nog extra willen verrassen met een leuke film

 • Wij zijn dit jaar langs Intratuin geweest en hebben onze auto volgeladen met mooie planten en bloemen. Daar worden moeders blij van!

 • Ik ga naar mijn ouders toe en we gaan daar lekker wat eten. De cadeautjes staan al klaar in de gang!

 • Hecht niet zoveel waarde aan moederdag. We gaan wel altijd gezellig uitgebreid ontbijten en daarna lekker met de hond het bos in. Als we dan weer thuiskomen zoeken we een leuke film uit en gaan lekker met zijn allen op de bank liggen kijken. Een hele fijne gezinsdag dus!!

 • Super gaaf pakket wil ik graag aan mee doen Zou super zijn Heerlijk genieten van deze films

 • Ik weet nog niet of mijn kinderen wat voor mij in petto hebben. Elke dag dat we samen iets gezelligs doen, ervaar ik als mama-dag. Ik kijk graag films met hen, dus met dit filmpakket zou het nog zeker vier avonden moederdag zijn!

 • In de ochtend ga ik mama eerst een kopje thee brengen en daarna gaan we naar oma, want die is ook mama :). Daar gaan we een moederdagtaartje eten. Voor de rest van de dag heb ik geen plannen, gewoon lekker rustig aan doen. Als het zonnetje schijnt even in de tuin zitten :D.

 • Eerst lekker uitslapen, daarna hopelijk ontbijt op bed verzorgd door mijn partner en de kids.

 • Ik verwacht geen Moederdag te vieren, aangezien de kinderen hier niet aan denken en ik het niet aan mij vind om ze daar aan te herinneren. We maken er gewoon een leuke normale dag van.

 • Wij gaan uiteten bij La Cubanita, daar hebben ze een speciaal Moederdag Arrangement waarbij je lekker kan komen eten en een kaartje krijgt voor de film Singel 39. Naar de film gaan we dan volgende week, dus dan hebben we twee weken iets leuks te doen.

 • Ik ga naar mijn ouders toe om Moederdag te vieren, ik heb al een cadeau gekocht.
  Erg gezellig, wordt mooi weer 🙂 🙂 Groetjes Anneliese de Waal

 • mijn dochter komt thuis na maanden van stage in het buitenland.
  ik ga haar vannacht om half 1 ophalen op Schiphol. dat is het mooiste moederdagkado wat ik me bedenken kan. ze is weer thuis.

 • Al mijn kinderen en kleinkinderen en mijn Achterkleinzoon komen bij me voor een heerlijk dagje samen

 • Het is niet verplicht om te komen ieder doet wat ze graag willen doen. Dat is voor mij belangrijker want eigenlijk is het fijn om moeder te zijn.

 • Ik vier moederdag door een gezellige dag bij mijn moeder door te brengen en haar te verwennen! Met dit leuke pakket kunnen we gelijk een filmavondje plannen!

 • Helaas ben ik zelf geen moeder maar heb via mijn tweede man drie prachtige bonuskinderen, die mij altijd verrassen op Bonusmoederdag. Heel erg leuk. Het zijn inmiddels volwassen kinderen maar melden ieder jaar toch weer dat ze erg blij met mij als extra bonus zijn. Superleuk en heerlijk dat het zo klikt met zijn kinderen. Het is een verrijking.

 • Lekker eten, lekkere taart mijn zoontjes van 4 en 6 hebben een cadeautje gemaakt in school. Ben benieuwd. En mijn mama krijgt een mooi boeketje bloemen en dan samen een mooie film kijken.

 • Op moederdag kan ik uitslapen en krijg ik van mijn 4 jarige zoon een prachtig cadeau wat hij zelf op school heeft gemaakt.

 • mijn ouders wonen in een andere land. Met moederdag we gaan langs bij mij schoonouders. We eten taart om te vieren

 • Moederdag een speciale dag? Nee, ik heb elke dag moederdag gewoon omdat ik moeder mag zijn van twee lieve kinderen waar ik elke dag liefde van ontvang! Dat hoeven ze me echt niet nog eens speciaal te laten zien!

 • Leuke vraag, maar hoe ik het ga vieren hangt af van wat mijn kids voor me in petto hebben ;). Ik hoop in ieder geval op een rustige luierdag met mooi weer, genieten van een film en later een boekje erbij…….

 • Helaas kan ik mijn lieve moeder geen fijne en liefdevolle Moederdag meer toewensen, want ze is bijna twee jaar geleden vrij plotseling overleden.
  Als we morgen opstaan zetten we haar foto op een prominente plek in huis met een brandend kaarsje.
  Aangezien ik erg veel foto’s van mijn moeder heb gemaakt en deze op Facebook heb gezet, komen deze prachtige herinneringen nog bijna dagelijks voorbij en op deze manier blijft ze lekker bij ons.
  Op Moederdag denken we uiteraard extra aan haar…

 • Mijn moeder is al 25 jaar overleden en ik heb zelf geen kinderen. We maken er net als alle andere zondagen een leuke dag van. Je moet zelf iets van het leven maken of het nou Moederdag is of niet.

 • Wat een geweldig mooi pakket aan films op DVD!
  Ik vier Moederdag gezellig thuis, de kinderen komen aan, en maken wij er samen een fijne gezellige dag van met het spelen van een leuk gezelschapspel !

 • Allereerst wil ik alle lieve moeders een heel fijne en liefdevolle moederdag toewensen!

  Helaas ben ik zelf dit jaar met moederdag alleen. Mijn twee kinderen lopen beide stage in het buitenland en kunnen daarom deze moederdag niet bij me zijn. Natuurlijk wordt er wel gebeld en dat vind ik ook heel erg fijn. Mijn oma’s heb ik nooit gekend, want zij waren beide al overleden toen mijn ouders zelf nog kind waren. Mijn lieve mams is kort geleden ook overleden, dus is moederdag dit jaar voor mij een dag om deze lieverds allemaal te herdenken. Het kinkt allemaal een beetje zwaar, maar ik ga er toch een heel fijne dag van maken.

 • Mijn kinderen en kleinkinderen komen hier koffie drinken. Ik zorg voor iets lekkers bij de koffie en samen maken we er, ondanks dat er 1 kind niet meer is, een gezellige middag van.

 • Wow, wat een prachtig dvd pakket.
  De film Beautiful Boy, daar ben ik heel benieuwd naar. Ontroerend.
  Mijn Moederdag vier ik samen met mijn kinderen en kleinkinderen.
  We gaan genieten van taart en hapjes en vinden het fijn om elkaar weer allemaal samen te zien.
  Grote cadeaus hoef ik niet te hebben, vind ik niet belangrijk.
  Hoop mooie tekeningen van de kleinkinderen op te kunnen hangen, dat vind ik fijn.
  Ik volg op Bloglovin en doe graag mee voor gezellige avonden met een goede film.

 • Wij gaan moederdag bij mijn oma (88) vieren. Lekker op de koffie met een gebakje er bij en een bloemetje. later weer naar huis voor een spelletjesmiddag met onze 3 kinderen. Heerlijk genieten van samen zijn en wat hapjes er bij. En ‘savonds lijkt het me heerlijk om lekker onderuit op de bank te zitten, en een prachtige film te kijken!

 • Geweldig!! Ik vier moederdag met mudmasters in Weeze lekker door de modder rollen en savonds met mijn dochter iets gaan eten..

  Tenslotte is iedere dag moederdag.. ❤️

 • Geweldig!! Ik vier moederdag met mudmasters in Weeze lekker door de modder rollen en savonds met mijn dochter iets gaan eten..

  Tenslotte is iedere dag moederdag..

 • Mijn een etentje ! Uit huis want ik ga op moederdag natuurlijk niet zélf koken !
  Daarna een avondje gezellig samen een wetenschaps kwusje spelen over onze provincie, je weet nooit wat je nog niet wist !

 • Wij hechten niet echt veel waarde aan moederdag nu de kinderen volwassen zijn. Mijn jongste is (verplicht voor studie) op kamp, mijn oudste heeft andere verplichtingen, dus ik denk dat we zelf even bezoekjes brengen aan moeder en schoonmoeder en verder heerlijk met een boek en/of film op de bank. Lekker makkelijk eten en ik heb een heerlijke moederdag!

 • Hopelijk word ik ’s morgens verrast door de kinderen. Ook gaan we deze dag altijd even op bezoek bij beide oma’s. En ik mag dan kiezen wat we gaan eten, altijd leuk 😉

 • Ik hoop Moederdag te vieren met uitslapen en ontbijt op bed. Maar ben bang dat dat nog wat te veel gevraagd is van mijn 6 en 9 jarige hihi. Maar wel met vooral veel kusjes en knuffels

 • Naar mijn moeder met de kinderen,met mooie tekeningen en bloemen en een goed boek,want ze leest graag. Mijn zussen komen ook met de kinderen,dus meestal wordt het een gezellige boel!

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics