Thuisleven.com
Boer Boris 4x4 uitdeelboekjes
Thuisleven.com > Entertainment > Boeken > Kinderboeken > Boer Boris uitdeelboekjes

Boer Boris uitdeelboekjes

Na de geboorte van je kind staat de lekkernij “beschuit met muisjes” hoog op de traktatie lijst. Niet geheel onlogisch aangezien het al een eeuwenlange traditie is. Zodra je kindje de leeftijd heeft bereikt van één jaar vier je dit waarschijnlijk (groots) met familie en vrienden. Nu zullen de buiken gevuld worden met heerlijke hapjes (taart, vlaai, cupcakes, red.) of misschien wel uit een (luxe) maaltijd? Ook elke verjaardag erna is een groot feest met lekkernijen en veel cadeaus. Maar wat trakteert je kindje op zijn of haar verjaardag bij de opvang, peuterclub of op school? Omdat men steeds meer bezig is met een gezond voedingspatroon, vind ik het dan ook des te leuker dat er vele alternatieven zijn. Zoals de leuke uitdeelboekjes van Boer Boris met een stuk fruit.

Boer Boris uitdeelboekjes

Met de vier nieuwe Boer Boris-uitdeelboekjes wordt trakteren extra leuk. Het pakketje bestaat uit 16 boekjes, met vier keer vier gloednieuwe verhaaltjes. Je treft de volgende titels aan in het doosje:
– Boer Boris aan het werk (hierin komt aan bod wat Boer Boris allemaal doet. Op elke pagina is er een woord dik gedrukt waardoor het kindje ook nog iets kan leren).
– Boer Boris die laars is paars (in dit boekje staat op elke pagina een kort rijmpje dat af te maken is door de lezer).
– Boer Boris met zijn drietjes (in dit boekje leert je kind tot 6 te tellen).
– Boer Boris hoog en laag (verschillen komen in dit boekje aan pas. Hoog – laag, hier – daar, … kun jij de vragen beantwoorden?).

De boekjes zijn van stevig karton en klein formaat waardoor ze makkelijk weg te geven zijn. En uiteraard vind je ook in deze boekjes, op elke pagina de muis terug.

Onze mening/ervaring

Boer Boris 4x4 uitdeelboekjes

De boekjes zijn kleurrijk, leerzaam en bovendien een leuke aanvulling in de boekenkast. Tevens zijn ze ideaal als traktatie maar ook als cadeau. Hoe vaak komt het immers niet voor dat je de jarige job, behalve wat centjes, ook een cadeautje wilt geven? Dan zijn deze boekjes een leuke aanvulling in de cadeau kast. Zo hebben we laatst met kraamvisite alle vier de titels ingepakt en cadeau gedaan aan grote broer.
Erg leuk en een rijke aanvulling bij de Boer Boris collectie.

Informatie

Boer Boris 4×4 uitdeelboekjes
Auteur: Ted van Lieshout
Illustrator: Philip Hopman
ISBN: 9789025770785
Uitgeverij: De Eenhoorn

Lees ook:

* Voor deze recensie hebben we een recensie-exemplaar ontvangen *

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Voeg een reactie toe

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics