Boer Boris op wielen
Thuisleven.com > Entertainment > Boeken > Baby en peuterboeken > Boer Boris op wielen is het nieuwe Boer Boris boek van Ted en Philip

Boer Boris op wielen is het nieuwe Boer Boris boek van Ted en Philip

Yeah! Er is weer een nieuw boek van Boer Boris: Boer Boris op wielen. Erg toepasselijk om te zien dat het boek dan ook maar gelijk een hele andere vorm heeft dan de voorgangers en ook daadwerkelijk wielen heeft. Wil jij weten waar dit boek over gaat en of het een leuke uitbreiding is op de bestaande collectie? Lees dan onze review.

Boer Boris op wielen

Boer Boris op wielen is leuk om te lezen, maar nog veel leuker om rondjes mee te rijden in de woonkamer. Het speelboek in de vorm van een rode tractor, met zijn echte wieltjes, is meer dan alleen een boek. Boer Boris is dol op zijn voertuigen, en vele lezers met hem. Weet jij hoeveel wielen al deze voertuigen eigenlijk hebben? In dit kartonboek op wieltjes leer je samen met Boer Boris alles over wielen. Tel jij samen met Boer Boris de wielen?

Wat vinden wij ervan?

Er zijn al vele boeken de revue gepasseerd en daarom is het des te leuker om te zien welk avontuur Boer Boris nu weer gaat beleven. Gaat hij op vakantie met het vliegtuig, vindt Boer Boris een vriendin of breid de boerderij uit met nog meer dieren? Geen van die drie blijken het dit keer te zijn want Boer Boris taffelt rustig door op wielen om alles onder controle te houden. Groot gelijk heeft hij!

Net zoals alle andere boeken is ook dit boek in rijm geschreven door Ted van Lieshout. En elke pagina heeft een prachtige illustratie die is gemaakt door Philip Hopman. Het verhaal loopt lekker en op elke dubbele pagina zien we weer de welbekende muis. We zouden haast vergeten om de wielen te tellen…

Informatie

Boer Boris op wielen
Auteur: Ted van Lieshout
Illustraties: Phillip Hopman
ISBN: 9789025775520
Uitgever: Gottmer Kinderboeken

Ted van Lieshout en Philip Hopman brengen de verhalen van Boer Boris al voor zo’n tien jaar tot leven. Of Boer Boris nu Kerst viert, een olifant op de boerderij heeft op naar de markt gaat. En het mooie is de verhalen zijn nog niet op.

Lees ook:

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

1 reactie

Categorieën

Geverifieerd door ExactMetrics