Thuisleven.com
Boer Boris op wielen
Thuisleven.com > Entertainment > Boeken > Baby en peuterboeken > Boer Boris op wielen is het nieuwe Boer Boris boek van Ted en Philip

Boer Boris op wielen is het nieuwe Boer Boris boek van Ted en Philip

Yeah! Er is weer een nieuw boek van Boer Boris: Boer Boris op wielen. Erg toepasselijk om te zien dat het boek dan ook maar gelijk een hele andere vorm heeft dan de voorgangers en ook daadwerkelijk wielen heeft. Wil jij weten waar dit boek over gaat en of het een leuke uitbreiding is op de bestaande collectie? Lees dan onze review.

Boer Boris op wielen

Boer Boris op wielen is leuk om te lezen, maar nog veel leuker om rondjes mee te rijden in de woonkamer. Het speelboek in de vorm van een rode tractor, met zijn echte wieltjes, is meer dan alleen een boek. Boer Boris is dol op zijn voertuigen, en vele lezers met hem. Weet jij hoeveel wielen al deze voertuigen eigenlijk hebben? In dit kartonboek op wieltjes leer je samen met Boer Boris alles over wielen. Tel jij samen met Boer Boris de wielen?

Wat vinden wij ervan?

Er zijn al vele boeken de revue gepasseerd en daarom is het des te leuker om te zien welk avontuur Boer Boris nu weer gaat beleven. Gaat hij op vakantie met het vliegtuig, vindt Boer Boris een vriendin of breid de boerderij uit met nog meer dieren? Geen van die drie blijken het dit keer te zijn want Boer Boris taffelt rustig door op wielen om alles onder controle te houden. Groot gelijk heeft hij!

Net zoals alle andere boeken is ook dit boek in rijm geschreven door Ted van Lieshout. En elke pagina heeft een prachtige illustratie die is gemaakt door Philip Hopman. Het verhaal loopt lekker en op elke dubbele pagina zien we weer de welbekende muis. We zouden haast vergeten om de wielen te tellen…

Informatie

Boer Boris op wielen
Auteur: Ted van Lieshout
Illustraties: Phillip Hopman
ISBN: 9789025775520
Uitgever: Gottmer Kinderboeken

Ted van Lieshout en Philip Hopman brengen de verhalen van Boer Boris al voor zo’n tien jaar tot leven. Of Boer Boris nu Kerst viert, een olifant op de boerderij heeft op naar de markt gaat. En het mooie is de verhalen zijn nog niet op.

Lees ook:

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

1 reactie

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics