Thuisleven.com

In bad met Boer Boris

Heb jij een kind dat dol is op voorgelezen worden? En gaat hij of zij ook nog eens graag in bad? Dan is dit leuke boekje “In bad met Boer Boris” echt helemaal voor jullie. Dit boekje is namelijk waterproof. Zo wordt badderen en voorlezen nog leuker.

In bad met Boer Boris

Boer Boris gaat in bad, hij heeft namelijk een poepje vastgehad. Een poepje die aan zijn laars vast zat.
Ook de kippen gaan in bad. Echter gaan zij met hun vijven om te kijken of de eieren blijven…..
Ook Clara de koe gaat in bad, als Clara eruit is neemt het varken nog een bad.
En als je denkt dat je alles hebt gehad… Dan klimmen paard, hond, kat en JIJ ook nog in bad.

Onze mening

Mijn zoon (9) en dochter (7) vinden de serie van Boer Boris maar wat leuk. Met regelmaat trekken ze dan ook een van de boeken van Boer Boris uit de kast om het vervolgens te gaan lezen. In ons eigen huis hebben we geen bad, maar bij opa en oma staat er wel een. Bovendien komt hun neefje daar met regelmaat spelen. In bad met Boer Boris werd dan ook al snel meegenomen naar opa en oma zodat ze daar kunnen badderen met Boer Boris. Maar eerst moest het natuurlijk even voor gelezen worden door deze mama.
Boer Boris leest, zoals gewoonlijk, zich heerlijk rijmend weg. De illustraties zijn weer fantastisch en de hilariteit is enorm. Een absolute aanrader.

Voorleestip: voorlezen met stemmetjes

In prentenboeken staan vaak veel korte spreekteksten. Het is helemaal niet nodig om je extra in te spannen om met verschillende stemmetjes voor te lezen. Bij peuters is dat nog niet zo aan de orde. Als je langzaam voorleest, goed articuleert en je kind tijdens het voorlezen regelmatig aankijkt, dan tref je vaak veel beter de toon en zal je kind goed begrijpen wie er in het boek iets zegt.

Info en waar te koop

Auteur: Ted van Lieshout
Illustrator: Philip Hopman
Uitgeverij: Gottmer
ISBN: 9789025768645
In bad met Boer Boris is o.a. te koop bij uitgeverij Gottmer en bol.com.

Lees ook:

* Voor dit artikel hebben we een recensie-exemplaar ontvangen *

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

3 reacties

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics