Thuisleven.com
Boer Boris start de motor!
Thuisleven.com > Boeken & Films (baby's, kinderen en tieners) > Boer Boris start de motor! (uitklapboek)

Boer Boris start de motor! (uitklapboek)

Joepie er is weer een nieuw Boer Boris boekje uitgebracht. Ditmaal een uitklapboek waarbij je kunt genieten van extra grote illustraties en een lekker lang verhaal. Zit jij al klaar voor Boer Boris start de motor!?

Boer Boris start de motor!

In dit boek laat Boer Boris zien wat een boek allemaal gebruikt om zijn werk te doen op de boerderij. Zo zien we op de eerste pagina drie appelbomen staan met appeltjes die klaar staan om geplukt te worden. Onder de appelbomen lopen de kippen los rond. Zodra de flap (in dit geval omhoog) wordt uitgeklapt zien we een machine met in de cabine Boer Boris zitten. Op de pagina’s die volgen maken we kennis met de tractor, sneeuwschuiver, hijskraan, zaaimachine en nog veel meer dat een boer nodig heeft op de boerderij. En zoals altijd met de hartverwarmende tekst op rijm.

Weet jij op elke pagina het muisje te vinden?

Wat vinden wij ervan?

Na de vele verschillende boekjes die van Boer Boris al zijn verschenen, sta ik toch elke keer weer te kijken van de vele verschillende avonturen die deze boer beleeft. Leuk en leerzaam om deze keer eens de machines nader te bekijken.

Informatie

Boer Boris start de motor!
Auteur: Ted van Lieshout
Illustraties: Philip Hopman
Uitgeverij: Gottmer
ISBN: 9789025774639

Heb jij ook al eens een kijkje genomen op de Boer Boris website?

Welk Boer Boris boek is bij jullie thuis favoriet?

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

11 reacties

Categorieën

Geverifieerd door ExactMetrics