Thuisleven.com
Roodharige tiener zit op de wiebelkruk van Wobblz aan het aanrecht.
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Interieur > Eetkamer > Wobblz een praktische wiebelkruk voor ergonomisch comfort

Wobblz een praktische wiebelkruk voor ergonomisch comfort

Langdurig stilzitten is belastend voor de rug en kan leiden tot stijfheid en spanning. Ons lichaam is ontworpen om te bewegen, en af en toe van houding veranderen tijdens het zitten of staan kan helpen om de rug te ontlasten en de bloedcirculatie te bevorderen. Gelukkig is er een eenvoudige oplossing om zitten en bewegen te combineren: de Wobblz wiebelkruk! In deze blog neem ik je graag mee en vertel ik je meer over de voordelen en het gebruik van deze innovatieve kruk.

Wobblz wiebelkruk

De Wobblez Wiebelkruk is een ergonomische bureaustoel die ontworpen is om jouw zithouding te verbeteren en tegelijkertijd je rugspieren te versterken. Deze kruk is voorzien van een afgeronde rubberen voet, waardoor je kunt wiebelen terwijl je zit. Dit stimuleert microbewegingen en helpt om je rugspieren actief te houden, waardoor je minder last hebt van spanning in je onderrug. Bovendien is de kruk in hoogte verstelbaar, zodat je hem kunt aanpassen aan jouw persoonlijke voorkeuren.

Wat de Wobblez Wiebelkruk uniek maakt, is de verzwaarde voet met 10 kg metaal. Dit zorgt ervoor dat het wiebelen veel natuurlijker en stabieler aanvoelt dan bij krukken met een lichte kunststof voet, zoals die door veel andere merken worden aangeboden. Het extra gewicht biedt een stevig tegengewicht, waardoor je comfortabel en veilig kunt wiebelen terwijl je werkt. Met de Wobblez Wiebelkruk creëer je een dynamische zitervaring die niet alleen comfortabel is, maar ook bijdraagt aan een gezonde rug en een betere algehele lichaamshouding.

  • Wobblz een praktische wiebelkruk voor ergonomisch comfort.
  • Wobblz een praktische wiebelkruk voor ergonomisch comfort.
  • Wobblz een praktische wiebelkruk voor ergonomisch comfort.

Wat vinden wij ervan?

Als toegewijde blogger breng ik vele uren door achter mijn laptop, waarbij ik me bezighoud met diverse taken, zoals het schrijven van blogs, het onderhouden van contacten met bedrijven, het zoeken naar geld-terugacties en het investeren van heel wat tijd in social media om mijn bereik te vergroten. Het vele zitten tijdens mijn werkuren laat soms zijn sporen na op mijn rug, waardoor ik af en toe last krijg van spanning en ongemak.

Aan de andere kant zijn er ook dagen waarop ik urenlang in de keuken doorbreng om vooruit te werken. Of het nu gaat om het bereiden van maaltijden of het experimenteren met nieuwe recepten, mijn tijd in de keuken is net zo belangrijk als mijn tijd achter de laptop. Gelukkig heb ik de afgelopen weken de Wobblz wiebelkruk in zit-sta model in gebruik genomen, waardoor ik zowel aan een tafel als aan ons keukenblad kan werken.

In het begin moest ik even wennen aan het gebruik van de wiebelkruk, maar naarmate de tijd verstreek, werd het steeds natuurlijker om er gebruik van te maken. Nu wiebel ik al werkend van links naar rechts, van voren naar achteren en maak ik zelfs draaibewegingen met mijn heupen. De aanpasbare hoogte van de wiebelkruk maakt het ook mogelijk om op hogere oppervlakken te werken, zoals een keukenblad, met hetzelfde gemak en comfort als bij een standaard tafel of bureaublad. Zo kan ik moeiteloos mijn taken uitvoeren, of ik nu langdurig achter mijn laptop zit of in de keuken aan de slag ben.

Lees ook:

Heb jij wel eens last van je rug?

#spon

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

8 reacties

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics