Thuisleven.com
Wereldkaarten.nl

Wereldkaarten.nl

Wat een groot assortiment zeg op Wereldkaarten.nl ! Wow! Van wereldkaarten.nl ontving ik shoptegoed om een mooie wereldkaart(en) uit te zoeken en er een review over te schrijven. Bij het bekijken van de site werd mij al snel duidelijk dat het er eentje zou worden in het thema “kinderkamer”. Al zijn de wereldkaarten in allerlei kleuren verkrijgbaar, maar de traditionele kaarten met blauw water, wat de wereld natuurlijk veel heeft, vinden wij mooi bij de kamer van Joas passen. Zijn kamer is blauw met bruin. Eentje voor Joas dus. Na het aanklikken van het thema “kinderkamer” ging het zoeken, dubben en afwegen verder. Welke is nu het leukst?! Ik heb er twee uitgezocht en daarna mijn man de leukste laten kiezen.

Wereldkaarten.nl

Eerst wilde ik ‘dieren en gebouwen’ voor op Joas’ kamer, deze ziet er zo vrolijk en gekleurd uit! Maar toen ik de kaart nog eens nader ging bekijken zag ik dat de wereld wat uit elkaar getrokken was op deze plaat. Daarom hebben wij voor de ‘wereldkaart voor peuters’ gekozen. Hup, in het winkelmandje ermee, dacht ik; niet dus, er viel nog veel meer te kiezen. Op welk materiaal wil ik deze wereldkaart hebben? Canvas, hout, plexiglas, aluminium of een poster. Er zit wel een prijsverschil tussen deze materialen. Ik koos voor canvas. Daarna kon ik kiezen welk formaat. De kleinste is 40×30 en de grootste is 200×150. Hoe groter hoe duurder natuurlijk. Ik koos voor het formaat 60×40.
Dan kun je kiezen of je er nog een lijst omheen wilt en zo ja, welke kleur dan. Hier kun je kiezen uit wit, zwart of naturel.
En als laatste kun je nog een ophangsysteem erbij bestellen en 100 stukjes prikvlaggetjes.

Onze ervaring

Na dat ik al mijn keuzes had gemaakt kon de wereldkaart in het winkelmandje. Het bestellen ging heel eenvoudig. Je vult je adres in en daarna kun je betalen met Ideal. De verzendkosten zijn € 5,95.
Nadeeltje vind ik wel dat ik geen bevestigingsmail kreeg nadat ik de bestelling had geplaatst. Ook kreeg ik geen berichtje wanneer het geleverd zou worden. (extra toevoeging; 8-4-2017 besteld, 19-4-2017 kreeg ik een bevestigingsmail terwijl ik het pakket al ruim een week binnen had).
Ik hoefde niet lang te wachten op de wereldkaart, ik heb het op vrijdagavond besteld en dinsdagmiddag werd de kaart door DHL geleverd, keurig verpakt in noppenplastic en karton.

Een wereldkaart voor kinderen

De wereldkaart voor peuters is werkelijk een prachtige kaart! Op deze kaart zie je verschillende dieren, vervoersmiddelen, bergen, bomen en er valt nog veel meer te ontdekken. Hoe langer je er naar kijkt, hoe meer je ziet. Daardoor is deze kaart niet alleen leuk voor op de kinderkamer, maar ook nog eens erg leerzaam. Kinderen leren zo de vorm van de wereld kennen.
Kortom; wij zijn erg blij met deze aanwinst voor de kamer van Joas! Het staat erg leuk!

Lees ook:

*Voor dit artikel hebben we een review-exemplaar ontvangen*

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

gastbloggerthuisleven

Verschillende bloggers en/of bedrijven die eenmalig een blog op Thuisleven willen plaatsen vanwege interessante content voor onze lezers

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

4 reacties

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics