Thuisleven.com
VIidaXL voorjaar interieur
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Interieur > Woonkamer > De leukste spullen voor in je huis in de lente

De leukste spullen voor in je huis in de lente

De lente komt eraan! En wil jij een vrolijke en frisse look in je huis? Dan is dit artikel echt iets voor jou! Want hier lees je namelijk alles over de leukste spullen die je in huis moet halen om jouw huisje een leuke en frisse lente sfeer te geven. De lente staat in de natuur om wedergeboorte en wat is nu de beste tijd om dit ook met jouw huis te doen. Er zijn honderden manieren om jouw huis opnieuw in te richten. Een tip is om eerst inspiratie op te doen in de winkel en daarna (vaak) goedkoper online te bestellen. Wil jij jouw huisje bijvoorbeeld opvrolijken met een nieuwe bank, dan kan je het beste een bank online kopen.

Welke kleuren passen nu echt bij de lente?

Jouw huis wordt helemaal lenteproof als je de juiste kleuren gebruikt bij het inrichten. De lente is het begin van het lekkere weer dus warme tinten passen goed bij de lente. Een van de mooiste lente kleuren zijn warme bruintinten, goudgeel en appeltjesgroen. Dit zijn alle drie heldere kleuren, dit is ook erg goed te matchen met pastel tinten. Pastel tinten zijn zuiver pigment kleuren gemixt met lichte kleuren zoals wit of lichtgeel zodat je een zachtere tint krijgt. Als jij jouw huis met deze kleuren inricht, is jouw huis straks helemaal lente ready.

De must have items voor jouw lente huis

Tijdens de lente gaat heel de natuur weer leven, de dieren komen uit de winter slaap, de bloemetjes gaan bloeien en hoe kan jij dit nieuwe leven nu het beste in huis halen? Haal mooie nieuwe bloemen in huis, dit geeft kleur en leven in je huis. Als je een echte doe-het-zelver bent kan je ook je eigen muur een mooie lente kleur verven! Een andere simpele tip is om je kussenhoesjes te veranderen, dit doet al heel veel voor je huis om nieuw leven en kleur in je huis te brengen. Ben jij toe aan een grotere verandering? Dan kan je ook gaan kijken naar nieuwe meubels zoals het kopen van nieuwe eettafels of een nieuwe bank. Dit zijn grotere aankopen, maar deze kunnen natuurlijk ook in een leuke lente kleur gekocht worden. 

Wij hopen dat we met deze tekst jouw de beste tips hebben gegeven om jouw huisje lekker vrolijk in fris in te richten. Wij hebben namelijk veel zin in de lente en wij hopen jullie ook! Veel succes met de inrichting van je huis in een leuke lente stijl!

Lees ook:

Kijk jij al uit naar het voorjaar?

Bron afbeelding: VidaXL

gastbloggerthuisleven

Verschillende bloggers en/of bedrijven die eenmalig een blog op Thuisleven willen plaatsen vanwege interessante content voor onze lezers

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

9 reacties

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics