Thuisleven.com
Finaste letter ketting
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Fashion > Sieraden > Dit is waarom een ketting met letter zo populair is

Dit is waarom een ketting met letter zo populair is

Ben je op zoek naar een super persoonlijk cadeau met een mooie personalisatie? Dan zou je kunnen kiezen voor een ketting met letter. Bijna elke vrouw vindt het leuk om sieraden te dragen, in het bijzonder kettingen. Deze zit je namelijk bij vrijwel elke outfit. En zitten niet zoals armbandjes in de weg als je werkt of druk bezig bent. Een ketting met letter kun je kopen voor een speciale gelegenheid, maar natuurlijk ook zomaar. Of omdat je zoveel van iemand houdt. Bij Finaste hebben ze een groot assortiment sieraden, en je kunt er ook terecht voor allerlei sieraden met letters, in dit geval kettingen.

Ketting met letter als symbool voor vriendschap

Je kunt een kettinkje natuurlijk aan iemand cadeau doen die belangrijk voor je is, maar je kunt ook samen met je beste vriendin, je zus of je moeder zo’n kettinkje kopen. Kies dan voor het laten graveren van beide initialen, en wissel ze uit. Jij draagt het initiaal van de ander, en de ander die van jou. Dit is een leuke manier om aan iedereen te laten zien dat jullie zo goed bevriend zijn, en het maakt ook dat je je meer met deze persoon verbonden voelt. Zoek de kettinkjes samen uit in de webshop van Finaste, of verras de ander met beide exemplaren als cadeau.

Andere sieraden met letter

Vind je het idee van zo’n ketting met naam super mooi, maar houd je eigenlijk niet zo van kettingen? Dan heb je geluk, want in diezelfde webshop kun je nog veel meer gepersonaliseerde sieraden kopen. Je kunt zelfs een volledige naam laten graveren, bijvoorbeeld op de zijkant van een armbandje. Afhankelijk van voor wie het is en wat diens smaak is kun je hier dus precies het type sieraad uitzoeken dat bij die persoon past. Kies voor een standaard exemplaar waar reeds een letter in is gegraveerd, of laat een item volledig personaliseren door een tekst naar keuze te laten graveren. Denk bijvoorbeeld aan een datum die van betekenis is, de naam van de ontvanger, of misschien de voorletters van jullie kinderen.

Moeder dochter sieraden

Een van de redenen dat een ketting met letter(s) zo vaak besteld wordt is dat moeders het een mooi idee vinden om de initialen van hun kinderen bij zich te dragen. Is je dochter oud genoeg om zelf ook sieraden te dragen? Dan kun je ook kiezen voor een moeder dochter set. Dit vinden meisjes vaak helemaal geweldig, omdat ze dan hetzelfde dragen als hun moeder. Je kunt er dan nog steeds voor kiezen om er een initiaal in te laten graveren, maar dit hoeft natuurlijk niet perse. Het idee van matching sieraden is doorgaans al leuk genoeg. De meesten gaan in dat geval voor armbandjes, maar ook kettinkjes zijn natuurlijk super leuk als moeder dochter sieraden. Hoe dan ook, zoek ze samen uit in de webshop van Finaste, en laat ze eventueel graveren met een tekst naar wens. Dan heb je niet alleen matching sieraden, maar zijn ze ook nog eens super persoonlijk.

Lees meer

Ben jij jij ook dol op letters?

Bron afbeelding: Finaste

gastbloggerthuisleven

Verschillende bloggers en/of bedrijven die eenmalig een blog op Thuisleven willen plaatsen vanwege interessante content voor onze lezers

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

9 reacties

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics