Thuisleven.com
bol.com bollebozen Letterpret doeboeken
Thuisleven.com > Entertainment > Boeken > Doeboeken > Letterpret doeboeken van bol.com

Letterpret doeboeken van bol.com

Het leesniveau van kinderen van kinderen die leren lezen kan tijdens de (zomer)vakantie flink achteruit gaan. Om deze leesdip te voorkomen en dus het leesniveau op peil te houden, geeft bol.com bollebozen Letterpret doeboeken uit, 1 voor kinderen van 4 tot 6 jaar en 1 voor kinderen van 7 tot 9 jaar. Met deze doeboeken vol verhalen en puzzels blijft jouw kind onbewust op een leuk manier met taal bezig. En omdat ze vinden dat ieder kind een doeboek hoort te krijgen, doneren ze één doeboek aan Stichting Jarige Job bij elk verkocht exemplaar. Wij mogen voor Thuisleven van elk exemplaar een boek recenseren, dus lees snel verder om te ontdekken wat wij ervan vinden.

Letterpret 4-6 jaar

Ga mee op avontuur met Woezel & Pip, Kikker, De Gorgels, Fien & Teun en Foeksia de miniheks. Speel leuke spelletjes, kleur mooie kleurplaten, bak lekkere pannenkoeken en lees samen met papa of mama spannende verhalen en grappige moppen. Pak snel je potloden of stiften en teken, puzzel en knutsel erop los in dit geweldige doeboek!

Letterpret 7-9 jaar

In dit boek ga je op avontuur met Dolfje Weerwolfje, Mees Kees, Dog Man, Spekkie en Sproet en De Gorgels. Ontdek de ruimte met de Kleine Astronauten, speel de leuke spelletjes, leer zelf slijm maken en los de uitdagende puzzels op.

Wat vinden wij ervan?

Doeboeken zijn altijd goed hier in huis. De combinatie tussen lezen en doen is en blijft namelijk interessant. Waar ik vroeger keurig van begin tot eind werkte, zie ik bij onze kinderen wel een duidelijk verschil met het zoeken in het boek naar hetgeen ze leuk vinden. Ik vraag mij wel eens af of dat iets is van deze tijd of dat het echt bij onze kinderen hoort.

Enfin de boeken zijn kleiner dan A4 formaat en zijn dus ook lekker makkelijk mee te nemen op vakantie. Veel lees- en kijkplezier in de auto en met een basissetje kleurpotloden en een normale potlood of pen op je vakantieadres. Ook natuurlijk leuk om thuis lekker uitgebreid in te werken.
De afwisselingen zijn netjes op elkaar afgestemd dus het is van begin tot eind interessant.

De Letterpret doeboeken zijn pas echt leuk als je kind de figuren die erin voorkomen kent. Ook leuk om naderhand de boeken in de bibliotheek te zoeken.

Doet jouw kind graag iets met doeboeken?

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

3 reacties

  • Mijn zoontje is nog echt daar te jong voor. Maar ik weet wel dat ik zelf vroeger zulke doe boeken geweldig vond. We reden met de trein naar onze vakantie bestemming en dan heb je veel tijd en ruimte. Dus zo’n heerlijke doeboek zit vol met leuke spelletjes kleurplaten en leesverhalen. Ik heb er superleuke herinneringen aan.

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics