Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Feest(dagen) > Kerst & Oud en Nieuw > Overnacht met de Kerst eens buiten de deur!

Overnacht met de Kerst eens buiten de deur!

We zijn dol op het vieren van Kerst, toch is er de afgelopen jaren een zeker patroon in onze Kerstviering geslopen. Dit jaar doen we het anders, we slapen met Kerst buiten de deur!

Huisje huren met Kerst

We huren een huisje tijdens de Kerstdagen. We vertrekken direct uit school. En we laten alles achter ons en pakken alleen een koffer per persoon in. Alle schermen laten we thuis, alleen de gezelschapsspellen nemen we mee. Het huisje is voorzien van alle gemakken en zelfs aan de eindschoonmaak is gedacht. Op het park is een subtropisch zwemparadijs, een actief recreatieteam en genoeg ruimte om binnen en buiten te spelen. Dus we komen met zijn vijfjes onze tijd wel door. We zijn ook vast van plan, als het weer het toelaat, lekker te gaan wandelen. De rode draad tijdens onze Kerstdagen is genieten, genieten van elkaar. Leuke dingen doen en lekker eten en drinken.

En de familie dan?

Om onze familie niet teleur te stellen, hebben we die gewoon uitgenodigd. Waarom niet? Eerste Kerstdag komen opa en oma bij ons doorbrengen. Gewoon een dagje lol maken op het vakantiepark. ’s Avonds gourmetten in het huisje tot ver na kinderbedtijd. Op Tweede Kerstdag komen oma, oom en nichtjes bijna hetzelfde recept herhalen. Zwemmen, dollen, spelen en buikpijn van het lachen. Misschien kunnen we wel sneeuwballen gooien? Alleen gaan we dan ’s avonds dineren in het restaurant op het park. Die zijn geopend en serveren á la carte. De reservering is al geplaatst en we laten ons graag verrassen. Ze zijn blij om ons te verwelkomen en in de watten te leggen.

Hotel boeken met de Kerstdagen

Kennissen vinden het zo’n goed idee, dat ze ons op de voet volgen. Ze hebben reeds volwassen kinderen met ieder een eigen gezin en boeken met Kerst een hotel. Er zijn genoeg Kerstarrangementen inclusief Kerstdiner met voor ieder wat wils. Soms ligt de focus op culinair genieten, op wellness of bij andere locaties weer het winterse buitengevoel. Ideaal om ook eens een kerstmarkt te bezoeken. Of zij ook de kinderen uitnodigen weet ik niet. En wat ze met de kerstcadeautjes doen ook niet. Eén ding weet ik zeker, dit jaar wordt onze Kerst buiten de deur magisch!

Lees ook:

Overnacht jij wel eens buiten de deur?

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

2 reacties

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics