Selecteer een pagina

In een tijd waarin leren steeds interactiever en boeiender wordt, slaan Uitgeverij Zwijsen en Top1Toys de handen ineen om een opwindend nieuw concept te lanceren: ‘Op advies van de juf.’ Dit initiatief speelt in op de groeiende vraag naar educatieve spellen waarmee kinderen al handelend, spelend en bewegend kunnen leren, zowel thuis als op school. Laten we samen ontdekken hoe deze spannende samenwerking kinderen op een plezierige manier basisvaardigheden bijbrengt en hun leerervaring verrijkt.

Leren spelen: Een nieuwe benadering

Leren wordt tegenwoordig niet langer beperkt tot traditionele lesmethoden. Handelend, spelend en bewegend leren is een opkomende trend, en ‘Op advies van de juf’ brengt deze benadering naar een nieuw niveau. In plaats van urenlang uit boeken te studeren, kunnen kinderen nu spelenderwijs oefenen en hun basisvaardigheden in rekenen, lezen, taal en schrijven verbeteren.

Het assortiment: Een overzicht

De ‘Op advies van de juf’-collectie omvat momenteel veertig producten die gebaseerd zijn op bewezen successen zoals de Loco leerspellen en de Rompompom magnetische letterdoos. Laten we eens dieper ingaan op enkele opvallende spellen uit deze collectie:

Schooltje spelen (5 – 8 jaar)

Schooltje Spelen is een meeslepend educatief spel dat perfect aansluit bij de leerervaring van jonge kinderen. Het moedigt hen aan om hun creativiteit te gebruiken terwijl ze essentiële vaardigheden ontwikkelen. Meer informatie over Schooltje Spelen.

Wat wij ervan vinden: Schooltje Spelen is een geweldige manier om kinderen te helpen bij hun persoonlijke en cognitieve ontwikkeling. Het stimuleert hun verbeeldingskracht en leert hen belangrijke vaardigheden die ze in de echte wereld kunnen toepassen.

Schooltje spelen.

Loco Mini: Ik ga naar de kleuterklas (4-6 jaar)

De Loco Mini: Ik Ga naar de Kleuterklas-set is een geweldige introductie voor kleuters om te leren en te spelen. Deze set maakt leren leuk en interactief, en het is een fantastische voorbereiding op de kleuterschool. Meer informatie over Loco Mini: Ik Ga naar de Kleuterklas.

Wat wij ervan vinden: Deze set is een briljante manier om kinderen voor te bereiden op de kleuterschool. Het moedigt zelfstandig leren aan en helpt kinderen zich op hun gemak te voelen in een educatieve omgeving.

Loco Mini: Ik ga naar de kleuterklas.

Nijntje edutainment: Nijntje Tel & Beweeg (3-5 jaar)

Nijntje Tel & Beweeg maakt rekenen leuk en boeiend voor jonge kinderen. Met dit interactieve spel kunnen ze rekenen en bewegen tegelijk, waardoor leren een feest wordt. Meer informatie over Nijntje Edutainment: Nijntje Tel & Beweeg.

Wat wij ervan vinden: Nijntje Tel & Beweeg is een geweldige manier om kinderen enthousiast te maken voor rekenen. Het combineert plezier en leren op een unieke en boeiende manier.

Nijntje edutainment: Nijntje Tel & Beweeg.

Onze ervaring

Als ouders zijn we enthousiast over ‘Op advies van de juf’ en de educatieve spellen die het biedt. Deze spellen zijn niet alleen leuk, maar ook effectief in het bevorderen van leren op jonge leeftijd. Ze stimuleren creativiteit, zelfstandigheid en cognitieve ontwikkeling, en maken leren tot een avontuur dat kinderen graag willen beleven.

Kortom, ‘Op advies van de juf’ opent de deur naar een wereld van educatieve kansen voor kinderen. Het combineert leren en spelen op een manier die ouders en leraren zullen waarderen en die kinderen inspireert om te groeien en te leren.

Lees ook:

Spelen jullie graag schooltje?

Geverifieerd door ExactMetrics