De kookschool voor Potterheads - eenvoudig magisch koken.
Thuisleven.com > Entertainment > Boeken > Kookboeken > De kookschool voor Potterheads – eenvoudig magisch koken

De kookschool voor Potterheads – eenvoudig magisch koken

Als Harry Potter fan en liefhebber van koken moest ik natuurlijk Hét kookboek voor Harry Potter-fans in huis hebben. Het boek ‘De kookschool voor Potterheads – eenvoudig magisch koken’ heeft veel keukentips en meer dan 60 betoverende recepten.

De kookschool voor Potterheads

Ook al is de langverwachte brief uit Zweinstein (nog) niet aangekomen, met De kookschool voor Potterheads voel je je verbonden met de magische wereld. Laat je inspireren door de magische gerechten van de grote tafel van Zweinstein, tante Petunia, de keuken van mevrouw Wemel en meer.

Dit kookboek bevat meer dan 60 gloednieuwe recepten én praktische vakkennis. Wat dacht je van een Zweinstein-buffet, de Amortentia liefdesdrank of elfen-eclairs? Ideaal voor themafeesten, kinderpartijtjes of een filmavondje. Beloofd: er komt geen explosie aan te pas! Perfect voor fans van Harry Potter.

Wat vind ik ervan?

In het boek zijn er 6 categorieën: ontbijt en snacks, soep, hoofdgerechten, desserts, taart en andere baksels en zoetigheid en dranken. De categorieën zijn voor in het artikel terug te vinden, achterin staat een receptenregister.

De bekende gerechten en/of drankjes uit de boeken en films zijn ook terug te vinden in dit boek. Denk aan Boterbier, Knickerbocker Glory en de baksels van mevr. Wemel. Maar ook de liefdesdrank “Amortentia” kan ik vanaf heden zelf brouwen. Handig aangezien we dit jaar gaan trouwen.

Elk recept is goed omschreven, voorzien van een duidelijke foto en heeft een strakke ingrediëntenlijst. Met of zonder toverstok, mislukken kan haast niet!

Informatie

De kookschool voor Potterheads – Eenvoudig magisch koken.
Auteur: Tanja Dusy.
Uitgeverij: Kosmos.
ISBN: 9789043925631
Verschenen: 10 januari 2023.

Lees ook:

Welk Harry Potter gerecht spreekt jouw aan?

# Voor het schrijven van dit artikel heb ik een recensie-exemplaar ontvangen #

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

3 reacties

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics