Thuisleven.com
Met Harry Potter je vakantie doorbrengen in Rome.
Thuisleven.com > Entertainment > Gadgets > Met Harry Potter je vakantie doorbrengen in Rome?

Met Harry Potter je vakantie doorbrengen in Rome?

Als je een zomervakantie naar Rome plant staat Harry Potter hoogstwaarschijnlijk niet in je top 10 lijstje van dingen om te doen. Hoogstwaarschijnlijk ook niet in je top 100, als je langer blijft. Toch is dat niet geheel terecht. In Rome hebben we namelijk twee fantastische winkels bezocht waar Harry Potter spullen te koop zijn. Zo is er op het plein bij Piazza Navona een speelgoedwinkel waar ze onder andere Harry Potter toverstaffen verkopen. De winkel, Al Sogno – GIOCATTOLI, BAMBOLE e PELUCHE, is niet alleen leuk voor deze toverstaffen maar vooral vanwege alle leuke en bijzondere beeldjes en met name hoe de producten in de winkel zijn uitgestald. Het is dan ook geen speelgoedwinkel zoals wij hem kennen en absoluut de moeite waard om eens te bezichtigen. Wij nemen er in elk geval elke keer als we in Rome zijn een betoverend bezoek.

History and Magic

Voor de grotere Harry Potter en Lord of the Rings liefhebber is er de winkel History of Magic. Deze ligt ten noorden van het Vaticaan en lijkt haast meer op een museum dan een winkel. Toch is elk object te koop, zolang je maar (diep) in je buidel tast. Voor de iets betaalbaardere items en om geen garantie mis te lopen is het echter slimmer om een kijkje te nemen op Ditverzinjeniet.nl. Ditverzinjeniet is dé webshop als het aankomt op hebbedingen en ze verkopen meerdere Harry Potter producten.

Harry Potter Hogwarts haarverzorgingsset

De Harry Potter Hogwarts haarverzoringsset bestaat uit een platte borstel, een handspiegel en een haarband. Alle haaraccessoires zijn donkerblauw, met in het goud de mascottes van de afdelingen: de das, slang, leeuw en adelaar.

Met Harry Potter je vakantie doorbrengen in Rome.

Deze set is een officieel gelicenseerd Harry Potter product.

Harry Potter Ollivanders toverstaf pennen (set van 4)

Als ik zeg Ollivander dan weet de Harry Potter liefhebber gelijk dat ik het heb over de toverstokkenverkoper en maker waar Harry Potter zijn eerste toverstok heeft gekocht. Bij Ditverzinjeniet.nl kun ook jij een toverstand van Ollivanders kopen. Echter liggen in deze Ollivanders doos maar liefst 4 toverstaffen die je ook als pen kunt gebruiken. De toverstokken zien eruit als de toverstaffen van Harry, Hermelien, Perkamentus en Voldermort.

Deze toverstaffen zijn niet alleen een heel stuk voordeliger, ook zijn ze dankzij het pen gedeelte, een uniek product om mee te kunnen nemen naar school en werk. Zo kun jij als echte Harry Potter fan werken aan je toverspreuken zonder dat je collega of meester je iets kan maken.

Met Harry Potter je vakantie doorbrengen in Rome toverstaffen.
Deze foto’s zijn gemaakt bij het Monument Van Victor Emanuel II.

De Ollivanders doos is een officieel gelicenseerd Harry Potter product.

Onze mening

Het moge duidelijk zijn dat er in Rome leuke shops zijn waar jij als Harry Potter fan naar hartenlust kunt winkelen. Toch zijn de haarverzorgingsset en de toverstaf pennen niet te koop in beide winkels. Beide producten zijn onwijs fijn en handig om te hebben tijdens een vakantie met kinderen. Zo is het altijd handig om een pen bij de hand te hebben. Op de pennen zitten dopjes waardoor het in een no-time een perfect speel-item is voor de momenten waarop kinderen (of ouderen) zich vervelen en/of moeten wachten op bijvoorbeeld de toegang van een bezienswaardigheid.

De haarverzorgingsset is lekker licht van gewicht en daardoor makkelijk mee te nemen onderweg. Loop je eens onder een boom door waar je haren blijven haken, dan kun je in een mum van tijd jezelf even bekijken. Zitten de haren niet meer goed dan is de borstel zo door je haren gehaald. Natuurlijk is de haarverzorgingsset ook ideaal om in het hotel of thuis te gebruiken.

Lees ook:

Zijn jullie Harry Potter fans?

* Voor het schrijven van dit artikel hebben wij een product ontvangen *

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

6 reacties

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics