Thuisleven.com > Gadgets, Geeky en Games > Bluetooth in-ear Koptelefoon van Grixx met winactie

Bluetooth in-ear Koptelefoon van Grixx met winactie

De gsm is een onmisbaar object geworden, die men het liefst dag- en nacht bij zich heeft. Het is dan ook niet verwonderlijk dat bedrijven hierop in spelen met de meest luxueuze gadgets zoals (draadloze) opladers, koptelefoons en telefoonhoesjes om je gsm zo goed mogelijk te beschermen. Deze keer speelt Grixx in op een koptelefoon die je als een ketting om je hals kunt bewaren. Lees snel verder om meer over deze vernuftige gadget te lezen…

In-ear Koptelefoon

Een Bluetooth koptelefoon die erg licht is en een heldere maar krachtig geluid heeft met een heerlijke bass klinkt op zich al erg lekker. Toch is dit nog niet alles. De nieuwe in-ear koptelefoon van Grixx kun je namelijk, door middel van de ingebouwde magneetjes, aan elkaar klikken als je even niet luistert. Zo heb je de koptelefoon bij je als een ketting om je hals en is de kans op kwijt raken een heel stuk kleiner.

Wat vind ik ervan?

Twee uur aan de oplader en de koptelefoon kan er weer vier uur op vooruit. Ideaal als ik eens een stuk ga wandelen, fietsen of mezelf uitput in de sportschool. Ofschoon ik de afstandsbediening (die uit 3 knopjes bestaat) in de sportschool alleen gebruik voor de muziek, is hij wel ontzettend handig als ik eens een stuk fiets of wandel. Zo kan ik namelijk tijden het wandelen of fietsen draadloos bellen (zelfs als ik gebeld word) en wisselen tussen muziek.
De oortjes zitten prettig in mijn oren en vallen niet zo heel snel uit. Zelfs niet als ik op de crosstrainer aan het werk ben.

Handig om te weten: de Grixx draadloze in-ear koptelefoon is geschikt voor gebruik met smartphones, tablets en allerlei andere apparatuur en wordt geleverd inclusief USB-oplaadkabel en twee additionele maten oorcaps.

Informatie

De Grixx draadloze In-ear Koptelefoon is verkrijgbaar bij de elektronica speciaalzaak en -webshop. In de kleuren zwart, wit en rood. Consumentenadviesprijs € 29,99. Ga voor meer informatie naar www.grixx.eu.

Win

Ik mag nog Grixx draadloze In-ear Koptelefoon aan een van onze lezers verloten. Laat daarom weten waar je ze graag voor wilt gebruiken en wie weet win jij ze!

Zou je ons willen helpen?

Wij helpen jou graag aan leuke en nieuwe winacties. Echter, zoals je wellicht wel zult begrijpen, komen deze niet uit de lucht gevallen. Ook plukken we ze niet van een boom. Nee, daar moeten wij hard voor werken!
Wij zouden het dan ook leuk vinden om meer bekendheid te krijgen bij bedrijven én bij potentiële nieuwe lezers.
Hoe kun je ons helpen?
Zoals je wellicht weet zijn wij actief op FacebookInstagramTwitterPinterestBloglovin en Youtube. Zou jij ons kunnen helpen door deze kanalen te volgen en mensen hierop te attenderen? Dat kan door te taggen, delen en reacties achter te laten. Ook reacties achter laten onder andere blogs vinden wij fijn. Zo weten we namelijk waar interesse in is en waar we wel of niet op verder kunnen bouwen. Hartelijk dank!

Op 3 april 2019 maken wij de winnaars bekend in de W.O.W. blog. Houdt deze in de gaten want je hebt dan één week de tijd om je cadeau te claimen. Daarna gaat je prijs naar iemand anders en dat zou zonde zijn. Wil je meedoen aan nog meer winacties? Check dan onze Win(naar) pagina.

* Voor het schrijven van dit artikel hebben we een review exemplaar ontvangen *

Miranda

Vriendin van Tom en moeder van Daan (14), Vera (12), Tim (10) en Iris (8).
Houdt van: vakantie's, dagje uit, winkelen, de zon, luieren in de tuin met mooi weer, gamen, kinderboeken (voor) lezen, koken, D&D spelen met vrienden en meer.

76 reacties