Thuisleven.com
Iphone 11 hoesje

Iphone 11 hoesje van Caalman

Een maand geleden schreef ik een artikel over de voordelen van een Iphone 11. Aangezien mijn telefoon de laatste dagen steeds vaker aan de oplader hing, ondanks weinig gebruik, heb ik dan ook vorige week de knoop doorgehakt om de Iphone 11 te kopen. In dit artikel deel ik graag mijn gebruikerservaring en laat ik zien hoe ik de telefoon bescherm met een Iphone 11 hoesje.

Iphone 11 gebruikerservaring

Na ontvangst van de Iphone 11 is het overzetten van de gegevens op de oude Iphone naar het nieuwe toestel erg eenvoudig. Door beide gsm’s in de buurt van elkaar te houden en zo nu en dan een code te scannen weten beide apparaten voldoende. Binnen enkele minuten staan dan ook alle apps, contactgegevens en andere zaken op de nieuwe gsm. Alleen daarom zou je al een Iphone willen…

Nieuw op deze gsm is de face-id, er is geen home-knop meer en sommige functies werken nu iets anders. Toch kan ik de overstap vergelijken met de aanschaf van een BMW. Je koopt een gloednieuwe auto alle gebruikersgemakken zijn zoals je het van nature gewend bent, enkel met hier en daar een aanpassing en alle nieuwe accessoires.

Al met al ben ik dan ook uiterst tevreden over de gsm. Het enige nadeel vind ik toch wel dat mijn oudste dochter ook de face-id kan ontgrendelen. Schijnbaar lijken we toch behoorlijk veel op elkaar qua uiterlijk.

Iphone beschermen

Hoesjes outlet Iphone 11

Om lang te kunnen genieten van de Iphone verdiep ik mij gelijk in de wereld van iPhone 11 hoesjes. Na meerdere prettige samenwerkingen met Caalman weet ik dan ook waar ik weer terecht kan. En ja hoor ook nu heeft de webshop een uitgebreid assortiment waar ik uit kan kiezen. Zo zijn er backcovers, flipcovers/bookcase, full body, insteekhoes/pouch en screenprotectors. Omdat ik weet dat ik in het ziekenhuis moet bevallen en liever geen beurs in de tas heb liggen, besluit ik om voor een leren bookcase hoesje te gaan. Dit Iphone 11 hoesje heeft ruimte voor 2 pasjes en eventuele papiergeld, papiertjes of andere kleine platte dingetjes.

Aan de achterkant van het hoesjes is een goede uitsparing voor de camera’s en aan de zijkanten zijn uitsparingen voor de knoppen. Omdat het hoesje ook een cover heeft is een screenprotector niet meteen noodzakelijk. Toch kies ik liever voor dubbele zekerheid en komt er ook een screenprotector over het scherm heen. Ook hierin heeft Caalman een breed assortiment. Van volledige bescherming tot en met HD screen protector.

Mocht je nou een Iphone 11 pro hebben dan kun je bij Caalman ook terecht voor iPhone 11 pro hoesjes. En ook voor heel wat andere gsm’s kun je bij de webshop terecht.

Lees ook:

Bescherm jij je telefoon?

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

28 reacties

 • Ik bescherm mijn telefoon altijd met een hoesje. Dat is ook absoluut nodig, want de kinderen hebben mijn telefoon regelmatig ’te leen’ voor het kijken van filmpjes ☺️

 • Ik bescherm mijn telefoon altijd met een hoesje. Binnenkort een nieuwe telefoon, daarom dan ook toe aan een nieuw hoesje

 • Ik heb altijd een hoesje voor mijn telefoon. Mijn huidige exemplaar is aan vervanging toe, daardoor komt dit tegoed mooi uit!

 • Ik bescherm mijn telefoon altijd met een hoesje.
  Doe erg graag mee .
  Groetjes van Anneliese de Waal

 • Ja ik bescherm mijn telefoon met een bookcase hoesje. Mij huidige hoesje is behoorlijk versleten dus een nieuwe is geen overbodige luxe.

 • Momenteel bescherm ik mijn telefoon met een bookcase-hoesje. Het is helaas niet van echt leder en is nu eigenlijk na 2 jaar aan vervanging toe. Leuke colletie bij Hoesjesoutlet!

 • ik heb een vilt insteekhoesje maar wil graag overstappen naar een siliconen magsafe case voor mijn iPhone 12. Met deze bon komt die natuurlijk veel beter binnen handbereik, ze zijn aan de dure kant zeg 🙂

 • momenteel heb ik een insteekhoes van vilt voor mijn iPhone 12. Ik zou graag overstappen een siliconen magsafe case hebben die ik op de achterkant van mijn iPhone 12 kan bevestigen en makkelijk ook eraf kan halen. Toevallig zat ik daar net naar te kijken alleen vond ik hem wat aan de dure kant. Met deze bon komt die natuurlijk binnen handbereik!

 • Deze actie komt echt op tijd! Op 5 mei ben ik jarig en mijn nieuwe werkmobiel heeft een onderscheidend hoesje nodig omdat alle collega’s dezelfde hebben…….. Ik bescherm mijn mobiel altijd met zo’n extra flipcover en een hoesje, maar ja, dat is nu een ‘gewone’ zwarte.

 • Ik heb altijd een hoesje gebruikt. De laatste tijd alleen een cover gekozen, maar daar heb ik spijt van. Een hoesje vind ik toch praktischer en het beschermt beter.

 • Ik gebruik het liefste een flipcover hoesje zodat mijn telefoon aan de voor en achterkant goed beschermt is

 • Een flipcover beschermt mijn telefoon super goed, alleen begint deze nu wel een beetje te slijten. Een bon van Hoesjes outlet voor een super leuk nieuw hoesje zou geweldig zijn!!

 • IK bescherm mijn telefoon met een flipcase , zodat ook het scherm is beschermd. En aan de case zit een polskoordje zodat ik het koordje om mijn hand/ pols kan doen tijdens het gebruiken en de telefoon dan niet uit mn handen glipt.

 • Ik bescherm mijn telefoon door een screen protector te plaatsen. Als mijn telefoon dan valt dan breekt de screen protector de val.

 • Mijn kinderen slaken af en toe een diepe zucht als ze mijn stoffen telefoonhoesje mét sluitkoordje zien, dat dienst doet nadat mijn telefoon zomaar uit mijn broekzak was geglipt en zo in de toiletpot was gevallen.. Dit zwarte hoesje voorkomt een dergelijk voorval, maar lijkt best veel op mijn stoffen mondkapje in dezelfde broekzak, wat weer af en toe voor verwarring zorgt. Dus ik geef het toe, ik ben wel toe aan een kwalitatief goede telefoonhoes, beter voor mijn telefoon en voor mijn imago!

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics