Thuisleven.com
handige telefoon cadeaus
Thuisleven.com > Gadgets, Geeky en Games > Leuke en vooral handige cadeaus voor de telefoonbezitter.

Leuke en vooral handige cadeaus voor de telefoonbezitter.

Langzaam maar zeker bekruipt mij het decembergevoel. De feestdagen komen er aan en dat vraagt om een moment van bezinning. Nu onze dochters allemaal een mobiele telefoon bezitten, voel ik een thema opkomen. Ik ga op zoek naar leuke, maar vooral handige cadeaus voor alle mobiele telefoon bezitters.

Telefoonhoesje.

Bijna inherent aan het mobiele telefoon gebruik is het bezit van een telefoonhoesje. Zeker als je je telefoon wilt beschermen tegen je eigen klunzigheid. Tel daarbij op dat een telefoonhoesje van Smartphonehoesjes.nl altijd leuk én vooral handig is. De grootste uitdaging vormt hier wel het enorme aanbod. Gelukkig heeft ieder kind wel een specifieke bezigheid of lievelingsdier waar ik bij aan kan sluiten.

PopSockets.

Tijdens mijn bescheiden zoektocht kom ik een popsocket tegen. Wat is dat nu weer voor een handig ding? Het blijkt een soort handvat voor je telefoon te zijn. Je plakt het aan de achterzijde van je telefoon. Wanneer je er tweemaal op drukt, dan popt het eruit. Dat zorgt voor veel meer grip op je mobiel. De popsocket past op alle telefoon met een vlakke achterkant. En net als bij de telefoonhoesjes kan ik weer een aansprekende kleur of motiefje erbij uitzoeken.

Handschoenen met touch.

Onmisbaar in het huidige mobiele tijdperk zijn de handschoenen met een touchvinger. Zo kun je toch buiten je telefoon blijven bedienen zonder koude handen te krijgen. Ook dit soort handschoenen zijn in allerlei maten en kleuren beschikbaar. In wol of leer en helemaal leuk om aan te sluiten bij de kleuren van de winterjas.

Stylus pennen.

We kunnen niet meer zonder een stylus pen. Deze pen heeft een bolletje waarmee je gemakkelijk je telefoonscherm kunt aansturen. En tegelijkertijd kun je met de pen je boodschappenlijstje aanvullen. De stylus pen past precies tussen de case van mijn mobiele telefoon of het is te vinden op mijn bijzettafel naast mijn fauteuil.

Wat vind jij een leuk cadeau om te krijgen?

Linda Meester

Blogger op TuinenBuitenleven.com. Gehuwd en moeder van 3 dochters. Ik houd van wandelen, fietsen en in de tuin werken.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

5 reacties

Categorieën

Geverifieerd door ExactMetrics