Thuisleven.com
fauteuil reinigen
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Interieur > Woonkamer > En nu als de wiedeweerga uit mijn fauteuil!

En nu als de wiedeweerga uit mijn fauteuil!

We hebben Ć©Ć©n breed bankstel voor onze drie dochters. Daar kijken ze gemoedelijk naast elkaar gezeten televisie tot aan kinderbedtijd. Even afschakelen van de waan van de dag. Voor mijzelfĀ ben ik ook op zoek naar een eigen plekje.

De fauteuil van mijn opa

Mijn opa had zijn eigen hoge stoel, die was heilig en iedereen liet het wel uit zijn hoofd om daarin te gaan zitten. Die fauteuil had het mooiste plekje in de huiskamer en uit het raam kon mijn opa alles overzien. Nu kom ik uit een zeer grote familie en hebĀ maar liefst 24 nichtjes en neefjes. Best uitzonderlijk dat iedereen de eigen plek van opa respecteerde, terwijl er altijd een gebrek aan zitplaatsen was. Ik weet zeker dat als opa nog had geleefd dat onze jongste dochter op zijnĀ zetelĀ was gaan zitten en dan rondjes draaien. Zo’n boefje is het wel en erger nog, zij was er nog mee weggekomen ook!

Een fauteuil in de woonkamer

Ik heb nu ook een eigen plekje in onze woonkamer. Er is tegenwoordig veel keuze in fauteuils. Ik heb een lederen relaxfauteuil met brede armleuningen gekozen. Het is helemaal dat deze verstelbaar is. onze avonden worden steeds korter: “Wakker worden, je moet naar bed toe!” Ik hoefde er geen poef of een voetenkrukje bij, dat vind ikĀ de rest van de dagĀ zo’n sta-in-de-weg. Nee, alleen de fauteuil volstaat perfect. En als ik mijn fauteuil optrek inĀ de relax stand, dan komen mijn benen vanzelf omhoog.

En een fauteuil voor in de slaapkamer

En dan wil ik nog eenĀ zetel in onze slaapkamer. Dat is zo’n lekkere lichte en rustige kamer, daar wil ik dan graag een boekje lezen. Dus geen fauteuil om mijn kleding voor de volgende dag over te hangen. Deze lage stoel zou een sprekende kleur moeten hebben, zodat onze slaapkamer qua styling meer Ć©Ć©n geheel zou vormen. Dat het botanische raamkozijn met blauwe plissĆ©s beter bij ons bruine bed en de grijze zachte vloerbedekking zal passen. Ik vind een online vintage groene fauteuil die ervoor in aanmerking lijkt te komen. “En nu als de wiedeweerga uit mijn fauteuil”, hoor ik mezelf al zeggen.

Lees ook:

Heb jij ook een eigen plekje?

Linda

Getrouwd en moeder van 3 meiden. Ik was een blogger op Thuisleven tot 1-10-2023

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

2 reacties

  • Mijn plekje waar ik helemaal tot rust kan komen is aan de eettafel bij het raam zodat ik perfect licht hebt om te knutselen, tekenen of bloggen šŸ™‚

Categorieƫn

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics