Thuisleven.com
iPhone 11

De voordelen van een iPhone (11)

Ik weet nog goed dat ik als een van de eerste uit mijn klas een mobiele telefoon kocht. Mijn hele spaarvarken was leeg maar ik had er één. En wat voor een! Een blauwe Nokia waarbij het spel “snake” het meest geavanceerd was op dat moment. Zwarte stipjes in een rijtje die over het beeldscherm bewogen om na het opeten van een zwart stipje weer iets te groeien. Na die Nokia zijn er nog vele toestellen de revue gepasseerd. Met een hele reeks toestellen en diverse merken heb ik kennis mogen maken. Tot ik een iPhone kocht en vanaf dat moment “om” was.

Mijn eerste iPhone

Welke type iPhone ik als eerste had, weet ik eigenlijk niet meer. Wel weet ik dat het natuurlijk even wennen was om een nieuwe gsm te hebben. Echter viel het mij ook op dat de iPhone heel erg gebruiksvriendelijk was en ik weinig problemen heb ervaren met de gsm. Wat dat aan gaat kan ik een iPhone wel vergelijken met een BMW. Beide apparaten bedien jij en niet andersom! Met andere woorden: zodra je in de auto gaat zitten of je neemt het toestel in handen weet je van nature al wat je moet doen om het maximale eruit te krijgen. Toen mijn mobiele abonnement afliep en ik een geweldig voorstel kreeg voor een nieuw abonnement in combinatie met een iPhone 6S was ik dan ook makkelijk over te halen naar een nieuwe iPhone. De oude belandde bij de kinderen als oefen gsm.

Je zou verwachten dat je bij een nieuwe gsm toch weer even moet wennen. Maar veel functies zijn praktisch hetzelfde gebleven. Wel merkte ik natuurlijk verschil in de kwaliteit van bijvoorbeeld de camera. Maar de grote hoofdlijnen bij de iPhone zijn zo natuurlijk dat het haast niet op valt. Daarmee is de lol van een nieuwe gsm er natuurlijk wel snel af. Des te leuker om nu eens een grotere stap te overwegen zoals een iPhone 11 kopen.

De voordelen van een iPhone 11 op een rij

Als je iets nieuws koopt wil je ook graag dat die nieuwigheid er lang aan blijft zitten. De keus om van een ouder model over te stappen naar een nieuw model is dan ook begrijpelijk. In mijn geval zou de overstap van een iPhone 6S naar een iPhone 11 dan ook een logische keuze zijn.

Zo heeft het toestel een dubbele camera op de achterkant en één aan de voorkant. De ‘main’ camera heeft een groothoeklens met 100% focus pixels. Handig, want zo stelt ‘ie drie keer zo snel scherp. Zelfs bij weinig licht! De tweede camera is een ultragroothoeklens. Hiermee leg je vier keer meer van je omgeving vast en krijg je dus écht alles op de foto. Van dat mooie uitzicht op je vakantie tot een groepsfoto met al je vrienden of familie. Zelfs in het donker schiet de camera mooie foto’s dankzij de Night Mode-functie.

Daarnaast is de oplaadtijd van de gsm hoog, heeft het scherm mooie kleuren en is het niet de nieuwste van de nieuwste model waardoor het financieel aantrekkelijk is.

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

1 reactie

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics