Thuisleven.com > Win(naar) > Grixx nieuwe draadloze oplader voor smartphones met winactie (gesloten)

Grixx nieuwe draadloze oplader voor smartphones met winactie (gesloten)

Draadloos opladen biedt enorm veel gemak. Ideaal voor op je bureau of nachtkastje en geen gedoe meer met oplaadkabeltjes die in de knoop liggen of kwijt zijn. Grixx biedt nu een uitstekende, zeer betaalbare draadloze oplader die geschikt is voor het opladen van alle Qi-compatibele smartphones, waaronder Samsung Galaxy S-Series S6 en hoger en iPhone 8 en hoger.

Voor € 16,99 heb je een Qi-gecertificeerde oplader van 5 watt die je met een snellader ook nog eens eenvoudig kunt opvoeren tot 10 watt. De draadloze oplader van Grixx werkt door dunne hoesjes heen en heeft een antislip laadoppervlak. Tevens is hij beveiligd tegen oververhitting en piekspanning.

Qi is de standaard

Qi is de standaard voor het draadloos opladen van je smartphone. Je legt je toestel op de Grixx Wireless Charger en opladen gaat vanzelf. Er zit namelijk een spoel in die een elektromagnetisch veld uitstraalt. In je smartphone zit eenzelfde spoel die de straling absorbeert. Zo wordt de accu voorzien van energie

Informatie

De Grixx Wireless Charger is geschikt voor het opladen van alle Qi-compatibele smartphones en verkrijgbaar bij de elektronica speciaalzaak en -webshop. De oplader wordt geleverd met een micro-usb-oplaadkabel. Consumentenadviesprijs €16,99. Ga voor meer informatie naar www.grixx.eu.

Over Grixx

Grixx is een premium merk op het gebied van computer- en mobiele accessoires. Het gebruik van tablets en smartphones is enorm toegenomen en het aantal gebruikers groeit nog steeds. Het gaat hier vooral om mobiele apparaten die je overal mee naar toe neemt en die belangrijke gegevens bevatten. Grixx biedt een volledig assortiment tablet- en smartphone-accessoires op het gebied van opladen, beschermen en audio.

Win

Wij mogen één Grixx oplader vergeven onder jullie. Wil je hem graag winnen laat dan een leuke reactie achter en wie weet win jij deze fantastische oplader.

Zou je ons willen helpen?

Wij helpen jou graag aan leuke en nieuwe winacties. Echter, zoals je wellicht wel zult begrijpen, komen deze niet uit de lucht gevallen. Ook plukken we ze niet van een boom. Nee, daar moeten wij hard voor werken!
Wij zouden het dan ook leuk vinden om meer bekendheid te krijgen bij bedrijven én bij potentiële nieuwe lezers.
Hoe kun je ons helpen?
Zoals je wellicht weet zijn wij actief op Facebook, Instagram, TwitterPinterest, Bloglovin en Youtube. Zou jij ons kunnen helpen door deze kanalen te volgen en mensen hierop te attenderen? Dat kan door te taggen, delen en reacties achter te laten. Ook reacties achter laten onder andere blogs vinden wij fijn. Zo weten we namelijk waar interesse in is en waar we wel of niet op verder kunnen bouwen. Hartelijk dank!

Op 13 februari 2019 maken wij de winnaars bekend in de W.O.W. blog. Houdt deze in de gaten want je hebt dan één week de tijd om je cadeau te claimen. Daarna gaat je prijs naar iemand anders en dat zou zonde zijn. Wil je meedoen aan nog meer winacties? Check dan onze Win(naar) pagina.

Miranda

Vriendin van Tom en moeder van Daan (14), Vera (12), Tim (10) en Iris (8).
Houdt van: vakantie's, dagje uit, winkelen, de zon, luieren in de tuin met mooi weer, gamen, kinderboeken (voor) lezen, koken, D&D spelen met vrienden en meer.

61 reacties