Thuisleven.com > Gadgets, Geeky en Games > Grixx nieuwe draadloze oplader voor smartphones

Grixx nieuwe draadloze oplader voor smartphones

Draadloos opladen biedt enorm veel gemak. Ideaal voor op je bureau of nachtkastje en geen gedoe meer met oplaadkabeltjes die in de knoop liggen of kwijt zijn. Grixx biedt nu een uitstekende, zeer betaalbare draadloze oplader die geschikt is voor het opladen van alle Qi-compatibele smartphones, waaronder Samsung Galaxy S-Series S6 en hoger en iPhone 8 en hoger.

Voor € 16,99 heb je een Qi-gecertificeerde oplader van 5 watt die je met een snellader ook nog eens eenvoudig kunt opvoeren tot 10 watt. De draadloze oplader van Grixx werkt door dunne hoesjes heen en heeft een antislip laadoppervlak. Tevens is hij beveiligd tegen oververhitting en piekspanning.

Qi is de standaard

Qi is de standaard voor het draadloos opladen van je smartphone. Je legt je toestel op de Grixx Wireless Charger en opladen gaat vanzelf. Er zit namelijk een spoel in die een elektromagnetisch veld uitstraalt. In je smartphone zit eenzelfde spoel die de straling absorbeert. Zo wordt de accu voorzien van energie

Informatie

De Grixx Wireless Charger is geschikt voor het opladen van alle Qi-compatibele smartphones en verkrijgbaar bij de elektronica speciaalzaak en -webshop. De oplader wordt geleverd met een micro-usb-oplaadkabel.

Over Grixx

Grixx is een premium merk op het gebied van computer- en mobiele accessoires. Het gebruik van tablets en smartphones is enorm toegenomen en het aantal gebruikers groeit nog steeds. Het gaat hier vooral om mobiele apparaten die je overal mee naar toe neemt en die belangrijke gegevens bevatten. Grixx biedt een volledig assortiment tablet- en smartphone-accessoires op het gebied van opladen, beschermen en audio.

Lees ook: Bluetooth in-ear Koptelefoon van Grixx
Ook te lezen: Houten telefoonhoesje met eigen foto
Lees ook: Walkietalkies voor koopjesprijs

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

62 reacties

Geverifieerd door ExactMetrics