Thuisleven.com
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Financiën > Telefoon en Abonnementen > Houten telefoonhoesje met eigen foto

Houten telefoonhoesje met eigen foto

Aan onze vakanties beleven we elke keer weer een hoop plezier. Omdat plezier vast te houden ontwerp ik dan ook met regelmaat een artikel (ik ben geen liefhebber van fotolijstjes) waar een foto op afgedrukt kan worden. Zo hebben we al een puzzel van 1.000 stukjes, een vlaggenlijn en zelfs een kwartetspel gemaakt. Met regelmaat halen we het te voorschijn en elke keer weer krijgen we er een hoop leuke reacties op. En nu oudste dochter een eigen gsm gekocht heeft van haar verjaardagsgeld weet ik ook al het ultieme decembercadeau voor haar, namelijk een houten telefoonhoesje met eigen foto.

Hoe en waar te maken?

Op de website van Gocustomized kun je eenvoudig, snel en goedkoop een eigen telefoonhoesje ontwerpen. Als eerste selecteer je in het overzicht je merk gsm. Zo krijg je een beter overzicht van wat er mogelijk is. Daarna kun je zelfs verder selecteren door het exacte type van je gsm in te voeren. In mijn geval is dat een Iphone 5 SE. Van een zeer brede collectie zijn er nu nog maar 10 type telefoonhoesjes te selecteren. Dat maakt het wel even een stuk makkelijker om uit te kiezen.

Met wat twijfelen besluit ik uiteindelijk om het houten hoesje te kiezen. De kleuren van het hoesje spreken mij bij dit hoesje heel erg aan. Bovendien is het een hoesje die ik niet vaak bij mensen zie en dat maakt het juist zo uniek. Zodra ik mijn keuze gemaakt heb kom ik in het volgend scherm terecht (zie foto hieronder).

Lees onder de foto verder .

Iphone 5S hoesje ontwerpen. Stap 1 is al gedaan en hoef ik mij niet meer om te bekommeren. Stap 2 is schijnbaar niet mogelijk bij dit ontwerp dus weer een stap die we over kunnen slaan. Gaat lekker snel zo!
Dan gaan we naar de moeilijkste stap. Het kiezen van een geschikte foto. Omdat dit een geschenk is voor mijn dochter, maakt het de keuze des te moeilijker. Zou ze een foto willen van een object, van haarzelf of juist een gezinsfoto?
Om de keuze te vergemakkelijken upload ik een mooie gezinsfoto. Zo kan ik eens kijken hoe het hoesje eruit ziet.

Meteen is het mij helder dat deze foto perfect is. Zo zijn een paar watervallen van Villa D’Este (Tivoli – Italië) prachtig zichtbaar en staan wij er als gezin prachtig op.

Houten telefoonhoesje met eigen foto

Nog even modder ik wat aan met teksten en icoontjes maar na een tijdje moet ik toch echt de conclusie trekken dat het bij dit hoesje gewoonweg niet nodig is. De foto is vrij druk en alles wat er nog bij komst is te veel. Kortom ik ga door naar het bestelproces.

Als eerste mag ik mijn gegevens invoeren, daarna de manier van verzenden en als laatste manier van betaling.
Ik kies ervoor om “Verzendwijze – Normaal: binnen 1-3 werkdagen GRATIS in huis (Brievenbuspakket)” aan te vinken. Immers is er nog een maand te gaan voor de decembermaand. Binnen de 3 werkdagen wordt het pakketje ook geleverd.

Het resultaat

Het resultaat mag er zeker wezen. Nu begint het volgende lastig stukje. De gsm van dochterlief lenen om er foto’s van te maken terwijl het hoesje erom heen zit. Het lukt mij als ik vraag of ze eens een heerlijk momentje voor zichzelf wilt nemen in bad met een maskertje. Het hoesje gaat snel om de gsm heen, erg makkelijk te doen. En vervolgens kan ik een paar foto’s schieten (zie foto’s). Ik ben tevreden! Nu snel weer eraf halen en dan mag ik het inpakken. Nu de dagen aftellen tot ik dit prachtig geschenk mag overhandigen!

Lees ook: Bluetooth in-ear Koptelefoon van Grixx
Lees ook: De voor- en nadelen van een refurbished telefoon
Lees ook: Waar laat jij je telefoon bij mooi weer?

*Voor het schrijven van dit artikel hebben wij een review-exemplaar ontvangen*

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

19 reacties

 • Mijn man. Omdat hij chauffeur is is het toch wel leuk om een gezinsfoto op het hoesje te hebben. Al hebben we tegenwoordig het beeldbellen enzo wel.. tis toch leuk!

 • Ik zou graag een telefoonhoesje willen ontwerpen voor mijn man, Omdat hij dat ding steeds laat vallen en met een mooi hoesje is ie er misschien wat zuiniger mee.

 • Ik zou graag een telefoonhoesje willen ontwerpen voor mijn nieuwe telefoon omdat ik er daar nog geen voor heb en ik er mijn dochtertje dan altijd dichtbij mij mee heb! <3

 • Graag voor mezelf; met een mooie foto van mijn gezin en de hond erop!! Mijn trots, mijn alles.
  Hoe gaaf om een persoonlijk hoesje van hout om mijn mobiel te hebben.

 • Ik zou graag een telefoonhoesje willen ontwerpen voor mijn partner omdat hij binnenkort jarig is. Ik zocht naar een uniek en origineel cadeau. Hij zal blij verrast zijn.

 • Ik zou graag een telefoonhoesje willen ontwerpen voor mezelf omdat ik het super leuk zou vinden om een hoesje met mijn dochter erop zou willen

 • Ik zou graag een telefoonhoesje willen ontwerpen voor mijn man omdat: hij met zo’n stevig hoesje niet bang hoeft te zijn dat zijn GSM stuk is als hij hem weer eens ergens tegenaan tikt….. 😉

 • Ik zou graag een telefoonhoesje willen ontwerpen voor mijn telefoon, omdat we acht weken geleden onze tweede dochter Juun hebben mogen verwelkomen! Juun en haar grote zus Erin hebben binnenkort een kleine fotoshoot en daar komt vast een prachtige foto van. Die kan dan mooi op mijn telefoon 🙂

 • Ik zou graag een telefoonhoesje willen ontwerpen voor mijn dochter, omdat zij er altijd voor mij is, als ik haar nodig heb.

 • Ik zou graag een telefoonhoesje willen ontwerpen voor mezelf omdat er voor mijn telefoon Samsung Galaxy A5 2017 toch betrekkelijk weinig leuke hoesjes zijn. De volgende keer zal ik dat eerst even inventariseren haha.

 • Ik zou graag het telefoonhoesje voor mezelf ontwerpen omdat ik daar graag m’n eigen botanische tekeningen op wil zetten

 • Ik zou graag een telefoonhoesje willen ontwerpen voor mezelf omdat we deze maand ons 3e kindje verwachten en het lijkt me heel gaaf om dan een mooi hoesje te ontwerpen met een foto van mijn 3 dochtertjes erop

 • wat een ontzettend leuk gebaar, verras me maar met zo’n prachtig exemplaar #duimenmaar
  ik heb sinds kort mijn eerste smartphone, daar zou ik graag een mooie hoes met een foto van de kleinkinderen om heen willen zien

 • Ik zou graag een telefoonhoesje willen ontwerpen voor mezelf, omdat ik een persoonlijk hoesje mooi vind!

  Facebook: An Na

 • Ik zou graag een telefoonhoesje willen ontwerpen voor mijn nieuwe gsm die ik vanavond hoop uit te zoeken want mijn abonnement loopt maar tot zondag. Met zo’n mooie foto vind ik zelf ook prachtig

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics