Wellicht een beetje een rare titel. Ik kan namelijk mijn telefoon niet kwijt in de zakken van mijn zomerjassen. En als ik zonder jas op pad ga, dan laat ik mijn telefoon soms thuis of in mijn vaste fietstas zitten. Maar ik moet toch bereikbaar zijn met drie dochtertjes, dus ik ging op zoek naar een oplossing.

Tassen

Meestal heb ik wel een boodschappentas bij me, dan kan ik even snel voor of na school de dagelijkse boodschappen inslaan. Deze tas is van multomap formaat en beschadigd door het dagelijkse gebruik. Wanneer we er in onze vrije tijd op uit trekken stop ik al mijn pasjes en sleutels in mijn jas- of broekzakken. Ik heb wel een handtas met daarin allerlei benodigdheden als zakdoeken, vallen-en-stoten-gel, een droge onderbroek en meer van dat, maar die heeft korte hengsels. Eigenlijk zoek ik een zomers schoudertasje waar ik mijn geld, pasje, sleutels en telefoon in kwijt kan. Dat wanneer we de deur uit gaan ik direct compleet ben en er niemand op mij hoeft te wachten.

Valentino tassen bij Brandfield

Brandfield, dé online shop voor style items, schoot te hulp en wees mij op de uitgebreide collectie Valentino tassen. De tassen van het Italiaanse designmerk Valentino zijn erg stijlvol en klassiek te noemen. Al zijn er voor degene met een oog daarvoor veel speelse details te vinden. Zo zijn de hengsels aan de handtas te klikken met een constructie die ook nog eens heel mooi glimt. Naast functioneel is er veel aandacht voor detail. Alle knopjes, hakjes, gespen, letters en ritslipjes zijn in dezelfde kleur. Naast de standaard zwarte, donkerblauwe, rode witte en crèmekleurige tassen biedt Brandfield ook gewaagdere meerkleurige ontwerpen aan. Mijn oog valt op een bijna botanische, zomerse witte handtas. In deze print zijn er meerdere soorten verkrijgbaar van toilettas tot een grotere handtas met 4L inhoud. Mijn voorkeur gaat uit naar de kleinere Crossbody tas. Deze wordt spoedig geleverd en is helemaal netjes ingepakt. Zelfs de lipjes van de rits en de hengels zijn rondom beschermd.

Heel praktisch wordt deze Crossbody tas geleverd met twee verstelbare schouderbanden. Een breed, korter hengsel en een smaller, langer hengsel om gekruist over het lichaam te kunnen dragen. De tas valt op de heup en heeft 2L inhoud. De tas is opgedeeld in drie grote vakken, waarvan de middelste met rits als portemonnee te gebruiken is. Het achterste vak heeft nog een extra ritsje in het achterpand en het voorste vak nog een extra wand. In totaal dus vijf gescheiden vakken in deze Crossbody tas. De klep van de tas sluit magnetisch af.

Mijn ervaring met de Valentino Atlantic Crossbody Tas

De proef op de som tijdens het lange Pinksterweekend. Het is prachtig weer en we maken ons op voor een fietstocht. Onnadenkend trek ik mijn spijkerjasje aan en wil op de fiets stappen. “Als je maar niet denkt, dat je jas over twee minuten in mijn fietstas zit.” Stom het is veel te mooi weer voor een jas en ik pak mijn nieuwe handtas erbij. De telefoon past keurig in het achterste vak en mijn knip met kleingeld voor een ijsje onderweg stop ik in het vak met de rits. Mijn sleutels kunnen in het voorste vak onder de klep mijn bankpas niet beschadigen. Daar is over nagedacht. Onze dochters vinden het net als ik een prachtige tas en kijken wat jaloers. Ik draag de tas met het lange hengels gekruist over mijn lijf en heb er tijdens het fietsen geen hinder van. Het hengsel kan door een draaiconstructie aan de haak blijven draaien en zit dus altijd goed. Tijdens de eerste pitstop kan ik heel handig mijn fietssleutel achter het ritje kwijt. Dat de tas waterafstotend is, komt later die dag in de OERRR natuurspeeltuin ook goed van pas….

Lees ook:

Waar laat jij je telefoon bij mooi weer?

*dit artikel is ontstaan binnen een samenwerking*

Geverifieerd door ExactMetrics