Thuisleven.com
camera
Thuisleven.com > Woning > Beveiliging > Veilig wonen geeft een fijn gevoel

Veilig wonen geeft een fijn gevoel

Veilig wonen geeft een fijn gevoel. Je zult maar thuis komen van een dagje werken, een dagje uit of misschien zelfs wel een vakantie en dan voor de verrassing komen te staan dat je huis (half) geplunderd is. Ik heb hier gelukkig nog nooit bij stil hoeven te staan en doe er dan ook alles aan om dat zo te houden. Zo hebben wij al geïnvesteerd in een stevige deur met inbraakwerend glas (we wensen de man/vrouw die het ruitje in wilt slaan met een dikke hamer alvast veel beterschap). Ook hebben we de pui achter voorzien van een dwarsbalk zodat de schuif niet van buiten op te tillen en te verschuiven is. En hebben alle ramen een extra slotje gekregen dat je met een apart sleuteltje moet openen.

Inbrekers

Ofschoon inbrekers ook daar wel een weg in zullen vinden, vind ik de gedachte dat we er alles aan doen om het de inbreker zo moeilijk mogelijk te maken, wel een fijne gedachte. Zeker als het voor de inbrekers bij de buren “makkelijker” is en ze zo ons met rust laten.

Om dat voor elkaar te krijgen is het belangrijk om te weten wat de buurt zoal ter preventie doet. Al snel kom ik tot de conclusie dat wij nog een camera missen die de boel in de gaten houd. Omdat ik toch vaak lees over oplichting, lees ik altijd voor ik een nieuw bedrijf op zoek een aantal reviews van het bedrijf / product. Vooral de kritische reviews en de negatieve reviews vind ik het belangrijkste. Daarnaast lees ik uiteraard ook de positievere reviews om zo een zo goed mogelijk beeld te krijgen van het product en/of het bedrijf.

videocameraVideoFrank

Zodoende kom ik tot de ontdekking dat VideoFrank snel levert en goede service biedt. Ook lees ik dat Videofrank eens een aankoop ontbonden heeft alvorens het opgestuurd te hebben en in andere reviews lees ik weer dat retour sturen geen probleem is. Daaruit maak ik de conclusie dat waarschijnlijk de persoon in kwestie bij de negatieve review misschien niet zo heel netjes is geweest …
Omdat ik niet op één review site alles lees check ik ook wat andere sites en persoonlijke blogs. Al met al krijg het bedrijf een gemiddeld cijfer van 9. Kortom erg betrouwbaar en dat is fijn want een inbraakalarm en een camera die buiten ook nog even alles filmt staan op het lijstje van aanschaf.

Lees ook:

Hoe maak jij het de inbrekers zo moeilijk mogelijk?

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

4 reacties

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics